Ghekko Analytics

Skip to main content
De winkelwagen is leeg

Acne Care

Onzuiverheden verwijderen uit het gezicht met een Acne Care behandeling.

Met de Acne Care behandeling zorgen we er voor dat onzuiverheden en ontstekingen worden ontsmet en gereinigd.

We zullen de Acne Care behandeling beginnen met de eerste oppervlakte reiniging om de huid schoon en klaar te maken voor de behandeling.

Daarna volgt een diepte reiniging die dieper in de huid en poriën dringt om ook daar al het vuil te verwijderen. Nu is de huid volledig gereinigd en klaar voor de behandeling.

Elke gezichtsbehandeling begint altijd met een oppervlakte reiniging en een diepte reiniging. Als we dit niet doen heeft alles wat er na komt geen zin om uit te voeren.

Onzuiverheden verwijderen met Acne Care behandeling bij Bodyland Rotterdam

Nu al het vuil verwijderd is blijven de onzuiverheden op het gezicht over. Deze onzuiverheden zitten op of in de huid en zullen dan ook handmatig verwijderd moeten worden. Bij sommige onzuiverheden zal dit wat gevoeliger zijn dan bij andere.

Als we starten met de aanpak van acne zullen we eerst gaan kijken wat voor soort acne je hebt en hier een aangepaste behandeling op uitvoeren. Hierbij kunnen we verschillende soorten technieken voor gebruiken, de juiste keus is hierbij belangrijk. Vooraf kunnen we dit dus nooit aangeven dit wordt door de specialist bepaald als hij de acne onder ogen heeft.

Als de huid volledig behandeld is kunnen we een masker aanbrengen die nu goed en diep in de huid kan doordringen. Dit masker wordt geheel op jouw huidtype uitgezocht en zal er voor zorgen dat de juiste werkzame stoffen hun werk optimaal uitvoeren en je gezicht weer laten stralen.

We zullen deze behandeling afronden met een dagcrème die ook op jou huidtype is uitgezocht. Zo krijgt je huid de beste verzorging mee voor de rest van de dag en ga je zien en voelen wat een gezichtsbehandeling voor je kan doen.

Behandeling

  1. Reinigen
  2. Dieptereiniging
  3. Onzuiverheden verwijderen
  4. Acne specifieke behandeling
  5. Masker
  6. Dagcrème
Tarief
  • € 60,00
    60 minuten
Bodyland Men's BodyCare Rotterdam
06 816 738 37
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie
Willem Buytewechstraat 187 C (bg)
3024 XH, Rotterdam
Nieuwsbrief Ontvangen?
© Bodyland 2014 - . Alle rechten voorbehouden.
KvK nummer: 70485437 - BTW nummer: NL858338543B01
Bodyland is ook te vinden op www.massage-info.nl.
Reserveer Nu