Skip to main content
De winkelwagen is leeg

Acne Care Body

Onzuiverheden zoals Acne verwijderen van het lijf.

Met deze Acne Care behandeling speciaal voor de rug zorgen we voor het aanpakken van onzuiverheden en ontstekingen met onder andere ontsmetten en gereinigen.

We zullen de Acne Care Rug behandeling beginnen met de eerste oppervlakte reiniging om de huid schoon en klaar te maken voor de behandeling.

Daarna volgt een diepte reiniging die dieper in de huid en poriën dringt om ook daar al het vuil te verwijderen. Nu is de huid volledig gereinigd en klaar voor de behandeling.

Onzuiverheden zoals Acne verwijderen van het lijf bij Bodyland Rotterdam

Als we starten met de aanpak van acne zullen we eerst gaan kijken wat voor soort acne je hebt en hier een aangepaste behandeling op uitvoeren. Hierbij kunnen we verschillende soorten technieken voor gebruiken, de juiste keus is hierbij belangrijk. Vooraf kunnen we dit dus nooit aangeven dit wordt door de specialist bepaald als hij de acne onder ogen heeft.

Als de huid volledig behandeld is kunnen we het lichaamsmasker aanbrengen die nu goed en diep in de huid kan doordringen. Dit lichaamsmasker wordt geheel op jouw huidtype uitgezocht en zal er voor zorgen dat de juiste werkzame stoffen hun werk optimaal uitvoeren en je gezicht weer laten stralen.

We ronden de behandeling af met een verzorgende crème die ook op jou huidtype is uitgezocht. Zo krijgt je huid de beste verzorging mee voor de rest van de dag en ga je zien en voelen wat een gezichtsbehandeling voor je kan doen.

Behandeling

  1. Reinigen
  2. Dieptereiniging
  3. Acne specifieke behandeling
  4. Lichaamsmasker
  5. Verzorgende crème
Tarief
  • € 60,00
    60 minuten
Bodyland Men's BodyCare Rotterdam
Contact
06 816 738 37
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie
Willem Buytewechstraat 187 C (bg)
3024 XH, Rotterdam
Nieuwsbrief Ontvangen?
© Bodyland 2014 - . Alle rechten voorbehouden.
KvK nummer: 70485437 - BTW nummer: NL858338543B01
Bodyland is ook te vinden op www.massage-info.nl.