Skip to main content
De winkelwagen is leeg

Arabische Zeepzakmassage

Oosterse zeepzakmassage

De Arabische zeepzakmassage is bedoeld voor de ontspanning en milde reiniging van de huid.

De Arabische Zeepzakmassage, ook wel bekend als "Kessa Zeepzakmassage," is een weelderige en verjongende behandeling die voornamelijk wordt uitgevoerd in hammams, de traditionele badhuizen die hun oorsprong hebben in de Arabische wereld. Deze behandeling combineert de reinigende kracht van speciale zeep met de ontspanning van een diepgaande massage om je lichaam en geest te vernieuwen.

Het hart van de Arabische Zeepzakmassage behandeling ligt in het gebruik van speciale zeep en een traditionele zeepzak, bekend als "Kessa." De zeep die wordt gebruikt, is meestal olijfoliezeep met toegevoegde natuurlijke ingrediënten zoals eucalyptusolie of rozenwater. Deze zeep heeft reinigende, hydraterende en verjongende eigenschappen voor de huid.

Arabische Zeepzakmassage bij Bodyland in Rotterdam

De stappen van deze hammam behandeling

 • Stomen en Afspoelen

  De Tellak zal je afspoelen met warm water terwijl je in de stoomruimte ligt. Hierdoor zullen de poriën open gaan staan en zal de eerste ontspanning plaats vinden.
 • Zeepzak Massage

  De Tellak zal je nu gaan bedekken met een warme deken van zeepbellen. Als je dan helemaal bedekt bent start de Tellak met de massage en worden deze de zeepbellen gebruikt om er voor te zorgen dat de massage glad en soepel aanvoelt.
 • Koud Afspoelen

  Na de zeepzak massage wordt je lichaam en je hoofd weer grondig afgespoeld met koud water om alle resten van zeep te verwijderen. Het koude water zorgt er voor dat je poriën weer zullen sluiten en geeft je "weerstand" een boost wat er voor zorgt dat je minder vatbaar bent voor oa. temperatuurverschillen en verkoudheid
 • Ontsmetten

  We sluiten de behandeling af door je licht te ontsmetten met een traditionele Arabische eau de cologne. Zo ga je weer fris en fruitig de dag verder in.
Tarief
 • 30 Min. € 38,00
 • 60 Min. € 65,00

Let op

Bij een behandeling in de hammam lig je geheel bloot. Mocht je dit niet prettig vinden mag je een zwembroek dragen.
Een (lange) zwemshort is niet toegestaan.
Bodyland Men's BodyCare Rotterdam
Contact
06 816 738 37
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie
Willem Buytewechstraat 187 C (bg)
3024 XH, Rotterdam
Nieuwsbrief Ontvangen?
© Bodyland 2014 - . Alle rechten voorbehouden.
KvK nummer: 70485437 - BTW nummer: NL858338543B01
Bodyland is ook te vinden op www.massage-info.nl.