Skip to main content
De winkelwagen is leeg

Ayurvedische Massage

Oud-Indiase ervaring om echt bij te ontspannen

Ayurvedische massage is een oude Indiase massagetechniek die zijn oorsprong heeft in de Ayurveda, een eeuwenoude geneeskunde en filosofie uit India. Het doel van de ayurvedische massage is om lichaam en geest in balans te brengen en te houden door het stimuleren van de levensenergieën in het lichaam.

De massage wordt meestal gegeven met warme olie en bestaat uit zachte, ritmische bewegingen die over het hele lichaam worden uitgevoerd. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken, waaronder kneden, wrijven en druk uitoefenen op specifieke punten op het lichaam.

Ayurvedische Massage bij Bodyland in Rotterdam

Tijdens de massage worden de dosha's, marma's en chakra's gestimuleerd om de levensenergieën in het lichaam in balans te brengen. De warme olie die gebruikt wordt tijdens de massage heeft ook een genezend effect op het lichaam en werkt als een natuurlijke reiniger voor de huid.

Ayurvedische massage kan helpen bij het verminderen van stress, het verbeteren van de bloedcirculatie, het stimuleren van het immuunsysteem, het verminderen van spierspanning en het bevorderen van een diepere slaap. Het kan ook helpen bij het verlichten van specifieke gezondheidsproblemen, zoals hoofdpijn, rugpijn, artritis, spijsverteringsproblemen en meer.

Ayurvedische massage is geschikt voor mensen van alle leeftijden en kan worden aangepast aan individuele behoeften en voorkeuren. Het is een ontspannende en verjongende ervaring die de lichaam en geest in harmonie brengt en bijdraagt aan een algemeen gevoel van welzijn.

Kracht van de massage

Zacht Massage Hand Massage Hand Massage Hand Massage Hand Massage Hand

Tarief
  • 60 Min. € 58,00
  • 90 Min. € 85,00
  • 120 Min. € 110,00
Bodyland Men's BodyCare Rotterdam
Contact
06 816 738 37
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie
Willem Buytewechstraat 187 C (bg)
3024 XH, Rotterdam
Nieuwsbrief Ontvangen?
© Bodyland 2014 - . Alle rechten voorbehouden.
KvK nummer: 70485437 - BTW nummer: NL858338543B01
Bodyland is ook te vinden op www.massage-info.nl.