De winkelwagen is leeg

Reserveren

© Bodyland. Alle rechten voorbehouden

Ayurvedische Massage

Oud-Indiase ervaring

Ayurvedische massage bij Bodyland Rotterdam

De Ayurvedische Massage is een zachte massage met zachte strijkingen en druk. Deze massage heeft een reinigend en ontspannend werking. Het lichaam wordt gevoed en de balans tussen lichaam en geest wordt hersteld. De Ayurvedische massage is een fullbody lichaamsmassage waarbij ook het hoofd, haren en gezicht aan bod komen.

Deze massage is niet alleen een ontspanningsmassage maar ook een ontspannings therapie. De Ayurveda wordt gezien als het oudste geneeskundig en gezondheidssysteem dat zo’n vijf-/zesduizend jaar geleden op schrift werd vast gelegt. Het is een holistisch systeem afkomstig uit India.

Bij de Ayurvedische Massage worden massagetechnieken gecombineerd met het stimuleren van de Marma punten. Dit zijn drukpunten uit de Ayurvedische leer. Volgens deze leer verlengt een Ayurvedische Massage de levensduur, draagt het bij aan de bewustwording van het lichaam, verlicht het de spierspanning en vergroot het de sensuele uitstraling.

Kennis van het leven
Ayus = van het leven
Veda = Kennis

De 3 dosha’s Vata, Pitta & Kapha zijn opgebouwd uit de vijf elementen Ether, Lucht, Vuur, Water & Aarde. Deze spelen een belangrijke rol in de ayurveda. Alles kan beschreven worden in de termen van deze 3 bio-energieën. Gezondheid of gezond zijn betekend binnen de ayurveda niet dat je geen ziektes hebt, maar dat de 3 dosha's in evenwicht zijn met elkaar, en er dus een balans is in je lichaam & leven.

De 3 dosha's:
Vata = Ether & Lucht
Kapha = Water & Aarde
Pitta = Water & Vuur

De massage is onderdeel van de geneeskunde ayurveda en wordt preventief uitgevoerd op de gezonde mens. Het kan bijdragen aan het voorkomen en/of genezen van verschillende klachten en zo dus worden toegepast in een behandelplan. Het masseren gebeurd met veel warme kruidenolie welke een smerende en medicinale werking hebben. Het gehele lichaam inclusief hoofd en gezicht worden bij deze behandeling gemasseerd. De keuze van olie hangt af van de constitutie van de persoon (dosha/prakruti) en de klachten (vrikruti) die beschreven worden. De werking van oliën is gericht op het balanceren van de dosha´s en het reinigen van de weefsels en kanalen.

De Uitvoering

  • Zacht Bodyland Massage Hand Bodyland Massage Hand Bodyland Massage Hand Bodyland Massage Hand Bodyland Massage Hand
  • Volledige ontspanning en overgave aan de massage
Uitermate geschikt voor
  • Pure Ontspanning

Tarief
55 min. € 50,00
85 min. € 75,00
115 min. € 105,00

Behandelaar Keuze

Support Somboon Legacy

Lichaamsinstituut Bodyland Zwijndrecht
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 816 738 37
Adres Rotterdam
Willem Buytewechstraat 187 C
Begaande grond
3024 XH, Rotterdam
Nederland
Route
Locatie Rotterdam
Adres Zwijndrecht
Frits Vogelstraat 10
3333 BC, Zwijndrecht
Nederland
Route
Locatie Zwijndrecht
© Bodyland. Alle rechten voorbehouden.