Ghekko Analytics

Skip to main content
De winkelwagen is leeg

Balinese Massage

Pittige massage met drukpunt technieken

Balinese massage is een traditionele Indonesische massagetechniek die zijn oorsprong heeft op het eiland Bali. Het is een combinatie van verschillende massagetechnieken, waaronder acupressuur, reflexologie, yoga en ayurvedische principes. De massage richt zich op het verlichten van spanningen en het bevorderen van ontspanning en genezing.

Tijdens de massage wordt er gebruik gemaakt van een mix van kruidenoliën die speciaal zijn samengesteld om de zintuigen te prikkelen en de bloedsomloop te bevorderen. De oliën worden aangebracht op de huid en vervolgens gebruikt als glijmiddel om de verschillende massagetechnieken uit te voeren.

Balinese Massage bij Bodyland in Rotterdam

De massage bestaat uit een combinatie van lange, vloeiende bewegingen, kneden, wrijven en drukpuntmassage. De masseur gebruikt zijn/haar handen, vingers, duimen en soms zelfs de ellebogen om spanningen en knopen in de spieren los te maken.

De massage kan helpen bij het verlichten van verschillende klachten, zoals stress en vermoeidheid. Het kan ook helpen bij het verbeteren van de bloedsomloop en het immuunsysteem, het verminderen van hoofdpijn en het verbeteren van de slaapkwaliteit.

Balinese massage is geschikt voor mensen van alle leeftijden en kan worden aangepast aan individuele behoeften en voorkeuren. Het is een ontspannende en verkwikkende ervaring die bijdraagt aan een algeheel gevoel van welzijn.

Kracht van de massage

Stevig Massage Hand Massage Hand Massage Hand Massage Hand Massage Hand

Tarief
  • 60 Min. € 58,00
Bodyland Men's BodyCare Rotterdam
06 816 738 37
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie
Willem Buytewechstraat 187 C (bg)
3024 XH, Rotterdam
Laatste Nieuws & Acties
© Bodyland 2014 - . Alle rechten voorbehouden.
KvK nummer: 70485437 - BTW nummer: NL858338543B01
Bodyland is ook te vinden op www.massage-info.nl.
Reserveer Nu