Contact via WhatsApp   
Mijn Profiel
Winkelwagen

Sportmassage

Een goede sportmassage van de spieren bij een sporter is van groot belang. Je kan jezelf fit voelen, maar dit wil niet zeggen dat al je spieren in top conditie zijn. Een goede sportmasseur voelt dit feilloos aan, en weet dit op de juiste manier te behandelen om het beste uit de sporter naar voren te halen. Massages voor, tijdens en na de inspanning zorgen voor een optimaal gebruik en herstel van de spieren in kwestie en werkt ook blessurepreventief.

 • Sederende Massage
  Wordt toegepast na activiteiten om spieren te helpen herstellen na een inspanning. Deze vorm van sportmassage heeft een dehydraterend effect wat betekent dat vocht versneld wordt afgevoerd. Daarnaast kan een verhoogde spierspanning, ophopingen van afvalstoffen (de zogenaamde ‘knoopjes’ in de spieren of pezen) worden verminderd.
 • Stimulerende Massage
  Wordt toegepast voorafgaand van een activiteit waarbij het lichaam wordt voorbereid op inspanning. De doorbloeding wordt verbeterd, waardoor er zuurstof naar de spieren gaat en het lichaam zich instelt op activiteit. Tevens is er minder kans op blessures.
 • Verzorging

  Een goede verzorging tijdens de carrière van een sporter kan het verschil zijn met het behalen van de doelstellingen. Als sporter wil jij je bezig houden met de sport, en gaat alle concentratie daar naar toe. Met een goede verzorger naast je krijgt je advies over hoe je kunt en/of moet trainen, hulp bij voedingsadvies. Maar de verzorger weet je ook te remmen. Voldoende rust is net zo belangrijk als het trainen en dat wil jij als sporter nog wel eens over het hoofd zien.

  Medische ondersteuning waar en wanneer nodig. Een hele geruststelling als je iemand naast je hebt die verstand van zaken heeft. Kleine wondjes behandelen of hersteltraining na een blessure, of beter nog; ondersteunen in blesurepreventie. Want voorkomen is beter dan genezen.

Bij Bodyland kan je terecht voor een individuele sportmassage, je kan ook kiezen voor persoonlijke begeleiding met massage, tapen/bandageren en EHBSO bij het uitoefenen van je sport. Voor topsporters is dit zeer belangrijk.

Uitvoering

 • Kracht:
  Zeer Krachtig Bodyland Massage Hand Bodyland Massage Hand Bodyland Massage Hand Bodyland Massage Hand Bodyland Massage Hand
 • Doel:
  Optimalisatie, blessure- en hersteltraining
 • Voor wie:
  Sporters & Liefhebbers

Tarieven

 • 25 Minuten:
  € 32,00
 • 40 Minuten:
  € 45,00
 • 55 Minuten:
  € 60,00
Deel deze pagina via onderstaande knoppen

Adres

Frits Vogelstraat 10
3333 BC, Zwijndrecht
Tel: 06 816 738 37
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief


Copyrights © Bodyland. Alle rechten voorbehouden. Sitemap