Contact via WhatsApp   
Mijn Profiel
Winkelwagen

Coagulatie

 • Tarief vanaf
  € 25,00

(THERMO) COAGULATIE
Met deze techniek verwijder je goedaardige huidoneffenheden door middel van hitte. Hierbij maken we gebruik van een naaldje en elektrische geleiding. Door dat we met een naald werken wordt er alleen op de oneffenheden gewerkt en blijft de omliggende huid onaangetast.

EFFECTIEVE BEHANDELING
Deze behandeling is zo effectief dat kleine plekjes al na 1 behandeling volledig zijn verdwenen.

LET OP
Door de behandeling zal er wat roodheid ontstaan of een verdikking rondom het behandelde gebied. Tijdens het genezingsproces zal er een korstje ontstaan waar je zeker niet aan moet komen om infecties tegen te gaan en het geheel geneest zonder littekenvorming.

De Behandeling

 • Reinigen
 • Coagulatie
Afhankelijk van wat er behandeld moet worden zal de prijs oplopen.
Tot 15 minuten € 25,00
Tot 25 minuten € 40,00
Tot 40 minuten € 60,00

Uitermate geschikt tegen

 • Steelwratjes
  Steelwratjes en fibromen zijn goedaardige huidaangroeisels en komen veel voor op het gezicht, in de hals en onder de oksels en borsten. Bij coagulatie wordt het steeltje doorgebrand, waardoor het steelwratje of fibroom vanzelf loskomt van de huid. Na de behandeling kan een klein korstje ontstaan dat er na een aantal dagen vanzelf af valt.
 • Couperose
  Couperose (teleangiëctasiën), spider naevi en bloedblaartjes (bloedblaasjes) zijn rode verwijde bloedvaatjes. Met coagulatie wordt met een heel fijn naaldje het bloedvaatje dichtgebrand. Na de behandeling van couperose kan de huid enige tijd rood zien en er zouden kleine puntkorstjes ontstaan.
 • Pigmentvlekken
  Moedervlekken, ouderdomsvlekken en andere kleine pigmentvlekken kunnen door middel van coagulatie heel nauwkeurig behandeld worden. Electro cauterisatie berust op het principe van het wegbranden van weefsel door hoge temperatuur. Deze behandelmethode is geschikt voor alle lichaamsdelen.
Nazorg/Thuiszorg
 • De behandelde plekjes mogen drie tot vijf dagen na de behandeling niet nat worden. Mocht dit wel gebeuren, dan alleen droog deppen.
 • Minimaal drie tot vijf dagen na de behandeling niet in de zon of onder de zonnebank gaan. Als je naar buiten gaat gebruik dan een SPF.
 • Probeer drie tot vijf dagen zoveel mogelijk warmteontwikkeling/zweten tegen te gaan zoals sporten of een sauna bezoek omdat de huid kwetsbaar en aan het genezen is.
Deel deze pagina via onderstaande knoppen

Adres

Frits Vogelstraat 10
3333 BC, Zwijndrecht
Tel: 06 816 738 37
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief


Copyrights © Bodyland. Alle rechten voorbehouden. Sitemap