Contact via WhatsApp   
Mijn Profiel
Winkelwagen

Triggerpoints Therapie

Triggerpoints zijn kleine verkrampingen in spier die aanvoelen als pijnlijke verhardingen of “knoopjes”. In de volksmond noemen we deze ook wel “spierknoopjes”. Overbelasting of een trauma (ongeluk of operatie), weinig beweging, stress & slechte voeding kunnen een verkramping veroorzaken waardoor er een tekort aan zuurstof en doorbloeding ontstaat. Het tekort aan zuurstof en doorbloeding zorgt voor een gevoelige plek. Door druk uit te oefenen op deze plek, geeft dit vaak een nare pijn met eventuele uitstraling naar andere lichaamsdelen.

In een triggerpoint bevindt zich een ophoping van afvalstoffen. Wanneer deze afvalstoffen verdwijnen, kan de triggerpoint herstellen. Om een triggerpoint te herstellen zijn diepe technieken nodig die precies op de plek van het triggerpoint worden toegepast. Door massage kan men de doorbloeding van spieren verbeteren waardoor afvalstoffen beter en sneller afgevoerd worden. Wanneer een bepaalde techniek effectief is, zal na verloop van tijd vaak een zogenaamde release worden gevoeld.

Uitvoering

 • Kracht:
  Zeer Krachtig Bodyland Massage Hand Bodyland Massage Hand Bodyland Massage Hand Bodyland Massage Hand Bodyland Massage Hand
 • Doel:
  Opheffen verklevingen
 • Voor wie:
  Iedereen met pijn klachten en liefhebbers

Tarieven

 • 25 Minuten:
  € 29,00
 • 40 Minuten:
  € 40,00
 • 55 Minuten:
  € 50,00
Deel deze pagina via onderstaande knoppen

Adres

Frits Vogelstraat 10
3333 BC, Zwijndrecht
Tel: 06 816 738 37
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief


Copyrights © Bodyland. Alle rechten voorbehouden. Sitemap