Californische Massage

Vanaf € 48,00

Bodyland Massagesalon Californische Massage

De Californische massage is vooral een lichte en zachte massage welke bestaat uit lang uitgevoerde strijkingen. De bewegingen zijn traag, prikkelend, rechtlijnig, dan weer cirkelvormig iets sneller en steviger. Zo blijft de massage verrassend en vernieuwend. Hierdoor verfijnt je gevoel, beleving en tastzin.

Elke beweging van deze massagetechniek heeft een sterk therapeutische werking. Hij werkt helend, zowel lichamelijk, emotioneel als energetisch en mentaal kom je tot rust. Het is ook een ultieme verwennerij! Met deze massage laten we het lichaam weer een gevoel van eenheid en totaliteit ervaren.

In plaats van de Zweedse methode vroeg men naar een persoonlijk afgestemde, zintuiglijke en holistische benadering. Dus minder de medische / dienstverlenende massage maar meer het invullen van een andere behoefte: je gevoel, evenwicht en het ervaren van pure ontspaning. Er wordt hier meer creativiteit gebruikt dan de strikt omlijnde massagetechnieken.

Uitvoering

  • Kracht:
    Zacht Bodyland Massage Hand Bodyland Massage Hand Bodyland Massage Hand Bodyland Massage Hand
  • Doel:
    Pure ontspanning
  • Voor wie:
    Diegene die volledige ontspanning wil

Tarieven

50 minuten: € 48,00

Achterzijde lichaam

75 minuten: € 70,00

Fullbody vrouw (buik & borst wordt niet gemasseerd)

100 minuten: € 77,00

Fullbody man
LET OP : Deze massage wordt het beste gegeven als de ontvanger geheel ontkleed is. Door de lange strijkingen en hoeveelheid olie is dit de basis uitgangspositie.

Frits Vogelstraat 10
3333 BC, Zwijndrecht
Tel: 06 816 738 37
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Copyrights © Bodyland, Alle rechten voorbehouden