Ghekko Analytics

Skip to main content
De winkelwagen is leeg

Californische Massage

De zachte Holistische ervaring

Californische massage, ook bekend als Esalen massage, is een ontspannende en therapeutische massagetechniek die is ontstaan ​​in Californië in de jaren '60. Het is een combinatie van Zweedse massage, lichaamsbewustzijn en ademhalingstechnieken, en elementen van acupressuur en reflexologie.

Bij Californische massage wordt er gebruik gemaakt van lange, vloeiende bewegingen die zorgen voor een diep gevoel van ontspanning en rust. De masseur gebruikt zijn/haar handen, vingers, onderarmen en ellebogen om de spieren en weefsels van het lichaam te masseren. Er wordt ook gebruik gemaakt van oliën om de huid te hydrateren en om de bewegingen soepeler te maken.

Californische Massage bij Bodyland in Rotterdam

De massage start met langzame, vloeiende bewegingen uitgevoerd om de spieren op te warmen en de bloedcirculatie te bevorderen. De masseur werkt dan langzaam en zorgvuldig door het hele lichaam, waarbij er extra aandacht wordt besteed aan de gebieden waar de ontvanger spanningen heeft.

De massage kan helpen bij het verlichten van verschillende klachten, zoals stress en vermoeidheid. Het kan ook helpen bij het verbeteren van de bloedsomloop en het immuunsysteem, het verminderen van hoofdpijn en het verbeteren van de slaapkwaliteit.

Californische massage is geschikt voor mensen van alle leeftijden en kan worden aangepast aan individuele behoeften en voorkeuren. Het is een ontspannende en verkwikkende ervaring die bijdraagt aan een algeheel gevoel van welzijn.

Kracht van de massage

Zacht Massage Hand Massage Hand Massage Hand Massage Hand Massage Hand

Tarief
  • 60 Min. € 58,00
  • 90 Min. € 85,00
Bodyland Men's BodyCare Rotterdam
06 816 738 37
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie
Willem Buytewechstraat 187 C (bg)
3024 XH, Rotterdam
Laatste Nieuws & Acties
© Bodyland 2014 - . Alle rechten voorbehouden.
KvK nummer: 70485437 - BTW nummer: NL858338543B01
Bodyland is ook te vinden op www.massage-info.nl.
Reserveer Nu