Skip to main content
De winkelwagen is leeg

Carbon Laser Peeling

Huidverjonging door lasertechniek en koolstof.

De Carbon Laser Peeling vindt plaats door de huidlagen te verhitten met een laser onder inwerking van een speciaal masker op basis van koolstof (kooldioxide).

Deze peeling bestaat uit twee facetten. De Carbon peeling, een carbon mengsel met vitaminen en mineralen pakt de bovenste huidlaag aan en zorgt voor zuiverende werking en versteviging. De Laser die we inzetten om de peeling van de huid te schieten richt zich op de diepere huidlagen zonder de bovenste huidlaag te beschadigen.

De laser dringt diep in de huid door wat er voor zorgt dat de collageen productie zal verbeteren en de talgproductie zal verminderen. Deze power combinatie zorgt voor een prachtig resultaat waarbij de huid zichtbaar steviger zal worden en fijne lijnen zullen verminderen. Daarnaast is de Carbon Laser Peeling zeer effectief in het beheersen van talg afscheiding wat het een geschikte behandeling maakt voor de vette en ontstekingsgevoelige (acne) huid.

Huidverjonging met de Carbon laser Peeling bij Bodyland Rotterdam

De carbon laser peeling is een effectieve methode voor het verwijderen van rimpels, grove poriën, (acne)littekentjes en het herstellen van een vette huid. De carbon laser werkt van binnenuit de huid, het stimuleert de huid waar het aan elasticiteit ontbreekt. Zowel de opperhuid als het bindweefsel van de lederhuid wordt sneller vernieuwd, de huid verstevigt en fijne lijntjes verminderen. Eén carbon laser peeling behandeling voor huidverjonging/huidverbetering geeft al na één keer resultaat. Het is een veilige en pijnloze behandeling met de Q-Switch ND Yag Laser speciale carbonpeeling (medisch koolstof, minerale modder van vulkanische steen en verscheidene natuurlijke plantaardige extracten en kruiden extracties) en carbonlens.

Verloop van de behandeling

U gezicht wordt gereinigd met een oppervlakkige reiniging en warm kompres. Vervolgens wordt er een laag van het medische koolstof op uw gezichtshuid aangebracht. Zodra de carbonpeeling is opgedroogd wordt er gebruik gemaakt van de Yag Laser met speciale filter om afschilfering te verrichten. Het verjongt en verbrijzelt het vuil uit de porie van de huid wat resulteert in een verstrakte/verstevigende/schone/zuivere huid. De resultaten zijn wel altijd afhankelijk van de mate verouderde huid. Na de afschilfering wordt de huid opnieuw gereinigd en ontdaan van reststoffen van het koolstofmasker. Tenslotte wordt de gezichtsbehandeling beëindigd met een krachtige vochtregulerende creme die diep in de huid herstelt.

Behandeling

 1. Reinigen
 2. Diepte reiniging
 3. Laser behandeling
 4. Masker
 5. Dagcrème
Tarief
 • € 70,00
  60 minuten
 • € 180,00
  Serie van 3 Behandelingen
Alle "Laser behandelingen" vallen onder de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz).
Hier voor is Bodyland aangesloten bij Brancheorganisatie SoloPartners om jou en ons bij te staan als er een klacht is ontstaan waar wij samen niet uit zouden komen.
Bodyland Men's BodyCare Rotterdam
Contact
06 816 738 37
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie
Willem Buytewechstraat 187 C (bg)
3024 XH, Rotterdam
Nieuwsbrief Ontvangen?
© Bodyland 2014 - . Alle rechten voorbehouden.
KvK nummer: 70485437 - BTW nummer: NL858338543B01
Bodyland is ook te vinden op www.massage-info.nl.