De winkelwagen is leeg

Reserveren

© Bodyland. Alle rechten voorbehouden


Coagulatie

Voor het verwijderen van oneffenheden

Coagulatie gezichtsbehandeling bij Bodyland in Rotterdam

Met de techniek (thermo) Coagulatie verwijderen we goedaardige huidoneffenheden door middel van hitte. Hierbij maken we gebruik van een naaldje en elektrische geleiding. Door dat we met een naald werken wordt er alleen op de oneffenheden gewerkt en blijft de omliggende huid onaangetast.

We zullen de huid desinfecteren om er voor te zorgen dat er geen ontstekingen kunnen ontstaan tijdens of na dat de behandeling is uitgevoerd.

Voor deze behandeling heeft iemand al last van bepaalde klachten/oneffenheden. Dit kan gaan over steelwratjes en fibromen maar ook couperose (teleangiëctastieën), spider naevi en bloedblaartjes (bloedblaasjes) kunnen behandeld worden.

In de meeste gevallen ben je met één behandeling van deze oneffenheden af en zal je huid weer egaal zijn.

Waar je wel rekening mee moet houden is dat na de behandeling er wat roodheid zal ontstaan of een verdikking rondom het behandelde gebied.

Tijdens het genezingsproces zal er een korstje ontstaan waar je zeker niet aan moet komen om infecties tegen te gaan en het geheel geneest zonder littekenvorming.

Hier onder lees je welke specifieke oneffenheden we kunnen aanpakken.

Steelwratjes

Steelwratjes en fibromen zijn goedaardige huidaangroeisels en komen veel voor op het gezicht, in de hals en onder de oksels en borsten. Bij coagulatie wordt het steeltje doorgebrand, waardoor het steelwratje of fibroom vanzelf loskomt van de huid. Na de behandeling kan een klein korstje ontstaan dat er na een aantal dagen vanzelf af valt.

Couperose

Couperose (teleangiëctasiën), spider naevi en bloedblaartjes (bloedblaasjes) zijn rode verwijde bloedvaatjes. Met coagulatie wordt met een heel fijn naaldje het bloedvaatje dichtgebrand. Na de behandeling van couperose kan de huid enige tijd rood zien en er zouden kleine puntkorstjes ontstaan.

Pigmentvlekken

Moedervlekken, ouderdomsvlekken en andere kleine pigmentvlekken kunnen door middel van coagulatie heel nauwkeurig behandeld worden. Electro cauterisatie berust op het principe van het wegbranden van weefsel door hoge temperatuur. Deze behandelmethode is geschikt voor alle lichaamsdelen.

Nazorg/Thuiszorg

  • De behandelde plekjes mogen drie tot vijf dagen na de behandeling niet nat worden. Mocht dit wel gebeuren, dan alleen droog deppen.
  • Minimaal drie tot vijf dagen na de behandeling niet in de zon of onder de zonnebank gaan. Als je naar buiten gaat gebruik dan een SPF.
  • Probeer drie tot vijf dagen zoveel mogelijk warmteontwikkeling/zweten tegen te gaan zoals sporten of een sauna bezoek omdat de huid kwetsbaar is en bezig is met genezen.

De behandeling

  • Reinigen
  • Coagulatie
Uitermate geschikt voor
  • Steelwratjes
  • Couperose
  • Pigmentvlekken

Tarief
Tot 15 min. € 25,00
Tot 25 min. € 40,00
Tot 40 min. € 60,00

Behandelaar Keuze


Support Somboon Legacy

Lichaamsinstituut Bodyland Zwijndrecht
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 816 738 37
Adres Rotterdam
Willem Buytewechstraat 187 C
Begaande grond
3024 XH, Rotterdam
Nederland
Route
Locatie Rotterdam
Adres Zwijndrecht
Frits Vogelstraat 10
3333 BC, Zwijndrecht
Nederland
Route
Locatie Zwijndrecht
© Bodyland. Alle rechten voorbehouden.