De winkelwagen is leeg

Reserveren

© Bodyland. Alle rechten voorbehouden


Derma Boost

De complete gezichtsbehandeling

Derma Boost gezichtsbehandeling bij Bodyland in Rotterdam

Omschrijving van de Derma Boost

Voor een complete gezichtsbehandeling kies je de Derma Boost. Deze behandeling ontwikkeld door Bodyland Rotterdam is voor volledige verzorging van de huid.

Als basis is deze gezichtsbehandeling voor mannen omdat Bodyland Rotterdam hier in gespecialiseerd is. Maar naast dat deze behandeling goed is voor de man en de mannenhuid is deze ook zeer gezicht voor de vrouw. Het grootste verschil is de applicatie en uitvoer van de behandeling.

Uitvoer van de Derma Boost

De Derma Boost gezichtsbehandeling wordt gestart met een oppervlakte reiniging waarna we deze nog eens over doen met een diepte reiniging die dieper in de huid en poriën dringt om ook daar al het vuil te verwijderen. Nu is de huid volledig gereinigd en klaar voor de behandeling.

Op de schone huid kunnen we nu zien of en welke onzuiverheden er over zijn gebleven. Voor verschillende onzuiverheden hebben we verschillende manieren om de huid weer mooi en schoon te krijgen.

Mochten de wenkbrauwen en de wimpers ook een opknapbeurt nodig hebben dan zullen we deze epileren of waxen, net wat jij prettig vindt. Ook gaan we kijken of er tijd genoeg is om nog een specifieke handeling uit te voeren die jouw huid nodig heeft, dit kunnen we pas bepalen als we met de huid bezig zijn en hoeveel tijd we al besteed hebben aan vorige handelingen.

Als we gaan starten met het afsluiten van de gezichtsbehandeling wordt er een gezichtsmasker uitgezocht die past bij jouw huidtype. Met de juiste werkstoffen op de juiste huid heeft een masker echt zin om aan te brengen. Het zelfde geld voor de laatste stap in deze gezichtsbehandeling, de dagcrème. Deze brengen we aan en geeft jouw huid verzorging mee naar huis.

De behandeling

  • Reinigen
  • Diepte reiniging
  • Onzuiverheden verwijderen
  • Epileren / Waxen
  • Specifieke behandeling op huidtype gericht
  • Masker
  • Dagcrème
Uitermate geschikt voor
  • Een lekkere volledige behandeling die op de persoon wordt aangepast

Tarief
€ 55,00

Behandelaar Keuze


Support Somboon Legacy

Lichaamsinstituut Bodyland Zwijndrecht
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 816 738 37
Adres Rotterdam
Willem Buytewechstraat 187 C
Begaande grond
3024 XH, Rotterdam
Nederland
Route
Locatie Rotterdam
Adres Zwijndrecht
Frits Vogelstraat 10
3333 BC, Zwijndrecht
Nederland
Route
Locatie Zwijndrecht
© Bodyland. Alle rechten voorbehouden.