Ghekko Analytics

Skip to main content
De winkelwagen is leeg

Dryneedling

Pijnklachten oplossen

Dryneedling is een behandelingsmethode die gericht is op het verminderen van spierspanning en het verlichten van pijn door middel van het inbrengen van dunne naalden in specifieke triggerpoints (pijnlijke knopen in spieren). Het is belangrijk op te merken dat dry needling verschilt van acupunctuur, hoewel beide therapieën naalden gebruiken. Dry needling is specifiek gericht op het behandelen van spiergerelateerde pijnen en is gebaseerd op westerse anatomische en neurofysiologische principes.

Dryneedling is een gerichte en effectieve behandeling voor spiergerelateerde pijnen en spanningen. Het wordt vaak gebruikt als onderdeel van een breder behandelingsplan voor musculoskeletale aandoeningen en kan aanzienlijke verlichting bieden voor individuen met spiergerelateerde klachten.

Dryneedling bij Bodyland in Rotterdam

Tijdens een dry needling sessie plaatst de therapeut dunne naalden direct in de triggerpoints, diep in de spieren. Deze triggerpoints kunnen knopen of verhardingen zijn die leiden tot pijn en verminderde flexibiliteit. De naalden worden ingebracht om de spierspanning te verminderen en de spieren te ontspannen. De cliënt kan een sensatie voelen, variërend van een lichte prik tot een korte spiercontractie. De naalden worden meestal slechts voor een korte tijd ingebracht voordat ze worden verwijderd.

Doel van Dryneedling:

 • Ontspanning van Spieren:

  Het inbrengen van de naalden kan leiden tot een reflexmatige ontspanning van de spiervezels, waardoor spierspanning wordt verminderd.
 • Vermindering van Pijn:

  Door het behandelen van triggerpoints kan dry needling bijdragen aan het verminderen van pijn, zowel op de locatie van de triggerpoints als in andere delen van het lichaam die door de gespannen spier beïnvloed kunnen worden.
 • Verbetering van de Flexibiliteit:

  Het ontspannen van de spieren kan de flexibiliteit en het bereik van beweging verbeteren.

Contra-indicaties en Voorzorgsmaatregelen:

Hoewel dryneedling over het algemeen als veilig wordt beschouwd, zijn er bepaalde contra-indicaties en voorzorgsmaatregelen. Mensen met bepaalde medische aandoeningen of zwangere vrouwen moeten dit bespreken met hun zorgverlener voordat ze dryneedling overwegen.

Kracht van de behandeling

Krachtig Massage Hand Massage Hand Massage Hand Massage Hand Massage Hand

Tarief
 • 30 Min. € 35,00
 • 45 Min. € 50,00
 • 60 Min. € 65,00
Bodyland Men's BodyCare Rotterdam
06 816 738 37
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie
Willem Buytewechstraat 187 C (bg)
3024 XH, Rotterdam
Nieuwsbrief Ontvangen?
© Bodyland 2014 - . Alle rechten voorbehouden.
KvK nummer: 70485437 - BTW nummer: NL858338543B01
Bodyland is ook te vinden op www.massage-info.nl.
Reserveer Nu