Ghekko Analytics

Skip to main content
De winkelwagen is leeg

Egyptische Massage

Egyptian Medical Massage

Egyptische massage is een oude massagetechniek die teruggaat tot het oude Egypte. Het is een combinatie van verschillende massagetechnieken en behandelingen, waaronder acupressuur, reflexologie, aromatherapie en kruidengeneeskunde. Het doel van de massage is om het lichaam te reinigen en te genezen, en om de energiestromen in het lichaam in balans te brengen.

Tijdens de massage wordt er gebruik gemaakt van verschillende oliën, kruiden en essentiële oliën om de huid te hydrateren en om de massage effectiever te maken. De massage begint meestal met een kort consult waarin de masseur de behoeften van de ontvanger bespreekt en een massageplan opstelt dat is afgestemd op hun individuele behoeften.

Egyptische Massage bij Bodyland in Rotterdam

De massage bestaat uit verschillende massagetechnieken zoals kneden, wrijven en drukken, om de spieren en weefsels van het lichaam te masseren.

De massage kan helpen bij het verlichten van verschillende klachten, zoals spierspanning en stress. Het kan ook helpen bij het verbeteren van de bloedsomloop en het immuunsysteem en het verminderen van vermoeidheid en slapeloosheid.

Egyptische massage is geschikt voor mensen van alle leeftijden en kan worden aangepast aan individuele behoeften en voorkeuren. Het is een ontspannende en verkwikkende ervaring die bijdraagt aan een algeheel gevoel van welzijn en balans.

Kracht van de massage

Stevig Massage Hand Massage Hand Massage Hand Massage Hand Massage Hand

Tarief
  • 60 Min. € 58,00
Bodyland Men's BodyCare Rotterdam
06 816 738 37
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie
Willem Buytewechstraat 187 C (bg)
3024 XH, Rotterdam
Nieuwsbrief Ontvangen?
© Bodyland 2014 - . Alle rechten voorbehouden.
KvK nummer: 70485437 - BTW nummer: NL858338543B01
Bodyland is ook te vinden op www.massage-info.nl.
Reserveer Nu