Ghekko Analytics

Skip to main content
De winkelwagen is leeg

Ghassoul Hammam

Oosterse scrub en zeepzakmassage & pakking

De Ghassoul Hammam behandeling is een traditionele Noord-Afrikaanse schoonheidsritueel dat al eeuwenlang wordt toegepast in landen als Marokko en Algerije. Het hart van deze behandeling is Ghassoul, een minerale klei die rijk is aan voedingsstoffen en natuurlijke mineralen, bij Bodyland hebben we de klei vervangen voor een lichaamspakking met als hoofdbestanddeel Aloë Vera. Deze behandeling staat bekend om zijn vermogen om de huid te zuiveren, te hydrateren en te verjongen.

De Ghassoul Hammam behandeling is een prachtig ritueel dat de voordelen van de natuurlijke lichaamspakking benut om de huid te reinigen, te exfoliëren en te verjongen. Het is niet alleen een schoonheidsbehandeling, maar ook een kans om te ontspannen en te genieten terwijl je lichaam wordt verzorgt.

Ghassoul Hammam bij Bodyland in Rotterdam

De stappen van deze hammam behandeling

 • Stomen en Spoelen

  De Tellak zal je afspoelen met warm water terwijl je in de stoomruimte ligt. Hierdoor zullen de poriën open gaan staan en zal de eerste ontspanning plaats vinden.
 • Scrubben

  De Tellak gebruikt een ruwe handschoen (kese) om je huid grondig te scrubben. Dit proces verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden, waardoor je huid zijdezacht zal gaan aanvoelen.
 • Warm Afspoelen

  Na het scrubben wordt je lichaam grondig afgespoeld om alle resten dode huidcellen te verwijderen.
 • Zeepzak Massage

  De Tellak zal je nu gaan bedekken met een warme deken van zeepbellen. Als je dan helemaal bedekt bent start de Tellak met de massage en worden deze de zeepbellen gebruikt om er voor te zorgen dat de massage glad en soepel aanvoelt.
 • Haren Wassen

  Na de zeepzak massage zal de Tellak je hoofd afspoelen met warm water om deze daarna in te schuimen met traditionle Turkse olijf shampoo en deze soepel inmasseren.
 • Warm Afspoelen

  Na de zeepzak massage wordt je lichaam grondig afgespoeld met warm water om alle resten van zeep te verwijderen.
 • Ghassoul Lichaamspakking

  Nu dat je huid helemaal schoon is en je lichaam volledig ontspannen is na de massage zal de Tellak starten met het aanbrengen van een lichaamspakking. Als deze is aangebracht zal deze enige tijd worden ingemasseerd om er voor te zorgen dat deze pakking goed en diep in de huid wordt opgenomen.
 • Koud Afspoelen

  Na de zeepzak massage wordt je lichaam en je hoofd weer grondig afgespoeld met koud water om alle resten van zeep te verwijderen. Het koude water zorgt er voor dat je poriën weer zullen sluiten en geeft je "weerstand" een boost wat er voor zorgt dat je minder vatbaar bent voor oa. temperatuurverschillen en verkoudheid.
 • Ontsmetten

  We sluiten de behandeling af door je licht te ontsmetten met een traditionele Arabische eau de cologne. Zo ga je weer fris en fruitig de dag verder in.
Tarief
 • 75 Min. € 80,00

Let op

Bij een behandeling in de hammam lig je geheel bloot. Mocht je dit niet prettig vinden mag je een zwembroek dragen.
Een (lange) zwemshort is niet toegestaan.
Bodyland Men's BodyCare Rotterdam
06 816 738 37
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie
Willem Buytewechstraat 187 C (bg)
3024 XH, Rotterdam
Laatste Nieuws & Acties
© Bodyland 2014 - . Alle rechten voorbehouden.
KvK nummer: 70485437 - BTW nummer: NL858338543B01
Bodyland is ook te vinden op www.massage-info.nl.
Reserveer Nu