Arabische zeepzakmassage

Arabische zeepzakmassage

De Arabische zeepzakmassage is bedoeld voor de ontspanning en milde reiniging van de huid.

Je start hier eerst met het inzepen van de huid met Marokaanse zwarte zeep en laten deze intrekken voor de extra verzorging en reiniging waarna we deze weer afspoelen door je te overgieten met warm water om en zo de huid verder op te warmen en de poriën te openen.

Als je dan lekker ligt op de hammamtafel wordt je bedekt met een schuimdeken die we maken met de zeepzak gevuld met olijfzeep. Deze schuimdeken houd je lekker warm waarna we starten met de massage. Deze massage is ontspannend en stimulerend tegelijk waardoor je volledig zult ontspannen. Tussendoor vullen we het schuim aan om er voor te zorgen dat je volledig bedekt blijft onder deze warme deken.

We sluiten de behandeling af door het schuim van je af te spoelen met warm water waarna je jezelf schoon, fris en opgewekt zult voelen.

Uitvoering

 • Kracht:
  Basis Bodyland Massage Hand Bodyland Massage Hand Bodyland Massage Hand Bodyland Massage Hand Bodyland Massage Hand
 • Doel:
  Ontspanning
 • Voor wie:
  Als je van water, sop en massage houd

Tarieven

 • 25 Minuten:
  € 32,00
 • 55 Minuten:
  € 60,00

Adres

Frits Vogelstraat 10
3333 BC, Zwijndrecht
Tel: 06 816 738 37
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief


© Lichaamsinstituut Bodyland. Alle rechten voorbehouden. Sitemap
Massage Therapie Rotterdam Hammam Massage Rotterdam Schoonheidssalon Rotterdam Hoofdpijn Migraine Massage Rotterdam Massagesalon Rotterdam Waxen voor mannen Rotterdam (Privé) Sauna bezoek en/of Massage in de Sauna Rotterdam Massage Therapie Dordrecht Hoofdpijn Migraine Massage Dordrecht Hammam Massage Dordrecht Schoonheidssalon Dordrecht Massagesalon Dordrecht Waxen voor mannen Dordrecht (Privé) Sauna bezoek en/of Massage in de Sauna Dordrecht Hammam massage Breda Schoonheidssalon Breda Massagesalon Breda Massage Therapie Breda Gezichtsbehandeling voor mannen Breda Waxen voor mannen Breda (Privé) Sauna bezoek en/of Massage in de Sauna Breda Gezichtsbehandeling voor Mannen Lichaamsbehandeling voor Mannen Schoonheidssalon voor Mannen