Ghassoul Hammam Massage

Ghassoul Hammam Massage

Bij de Ghassoul massage neem je plaats op de hammamtafel en warmen we de huid op met warm water om poriën de openen. We zullen nu starten met scrubben van de huid met een kese (scrubhandschoen) om de dodehuidcellen te verwijderen. We spoelen het lichaam met warm water om deze dode huidcellen te verwijderen.

Nu is het tijd voor het ontspannende gedeelte en starten met de Arabische zeepzakbehandeling. Deze zeepzak wordt gevuld met de schuim van geparfumeerde olijfzeep waarna deze boven het lichaam wordt uitgeknepen tot je geheel bedekt bent onder een schuimdeken. Met deze schuim wordt je vervolgens gemasseerd op ontspannende wijze.

Bij de langere versie van deze behandeling worden ook de haren gewassen en wordt je wederom afgespoeld met warm water.

Dan starten we met de extra verzorging van de huid door het aanbrengen van een lichaamsmasker en zo geven we deze een heerlijke boost.

Bij de langste uitvoering van deze behandeling wordt je ingesmeerd met Marokkaanse zwartezeep en laten we dit intrekken terwijl jij lekker in de stoom ligt. Zo wordt de huid lekker soepel en gaan de poriën goed open staan.

Uitvoering

 • Kracht:
  Basis Bodyland Massage Hand Bodyland Massage Hand Bodyland Massage Hand Bodyland Massage Hand Bodyland Massage Hand
 • Doel:
  Reiniging en ontspanning
 • Voor wie:
  Als je van water sop en massage houd

Tarieven

 • 40 Minuten:
  € 47,00
 • 70 Minuten:
  € 75,00
 • 100 Minuten:
  € 95,00

Adres

Frits Vogelstraat 10
3333 BC, Zwijndrecht
Tel: 06 816 738 37
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief


© Lichaamsinstituut Bodyland. Alle rechten voorbehouden. Sitemap
Massage Therapie Rotterdam Hammam Massage Rotterdam Schoonheidssalon Rotterdam Hoofdpijn Migraine Massage Rotterdam Massagesalon Rotterdam Waxen voor mannen Rotterdam (Privé) Sauna bezoek en/of Massage in de Sauna Rotterdam Massage Therapie Dordrecht Hoofdpijn Migraine Massage Dordrecht Hammam Massage Dordrecht Schoonheidssalon Dordrecht Massagesalon Dordrecht Waxen voor mannen Dordrecht (Privé) Sauna bezoek en/of Massage in de Sauna Dordrecht Hammam massage Breda Schoonheidssalon Breda Massagesalon Breda Massage Therapie Breda Gezichtsbehandeling voor mannen Breda Waxen voor mannen Breda (Privé) Sauna bezoek en/of Massage in de Sauna Breda Gezichtsbehandeling voor Mannen Lichaamsbehandeling voor Mannen Schoonheidssalon voor Mannen