Skip to main content
De winkelwagen is leeg

Klassieke Massage

Zweedse Ontspanningsmassage

De klassieke massage, ook wel bekend als de Zweedse massage, is een van de meest populaire vormen van massage ter wereld. Het is een traditionele massagevorm die gericht is op het ontspannen van de spieren en het verminderen van spanning en pijn.

Bij de klassieke massage wordt gebruik gemaakt van verschillende massagetechnieken, waaronder wrijving, kneden, kloppen en strijken. De masseur begint meestal met zachte strijkbewegingen om de spieren op te warmen en de bloedstroom te bevorderen. Vervolgens worden de spieren gekneed om spanning te verminderen en knopen en knelpunten te verminderen. Klopbewegingen kunnen worden gebruikt om de bloedstroom te stimuleren en de spieren te ontspannen.

Klassieke Zweeds Massage bij Bodyland in Rotterdam

De klassieke massage richt zich op het hele lichaam en kan worden aangepast aan individuele behoeften en voorkeuren. Het kan worden aangeboden als een volledige lichaamsmassage, waarbij alle spieren worden behandeld, of als een gedeeltelijke massage waarbij alleen bepaalde delen van het lichaam worden behandeld.

Een belangrijk onderdeel van de klassieke massage is het gebruik van oliën of lotions. Dit helpt de masseur om soepel over de huid te glijden en vermindert wrijving tijdens de massage. Bovendien kunnen deze oliën en lotions een hydraterend effect hebben op de huid.

De klassieke massage kan verschillende voordelen bieden, waaronder vermindering van stress, verbetering van de bloedcirculatie, verlichting van spierpijn en verbetering van de flexibiliteit. Het kan ook helpen bij het verminderen van angst en het verbeteren van de algehele stemming.

De klassieke massage is geschikt voor mensen van alle leeftijden en kan worden aangepast aan individuele behoeften en voorkeuren. Het is een ontspannende en therapeutische ervaring die kan bijdragen aan een algeheel gevoel van welzijn en balans.

Kracht van de massage

Medium Massage Hand Massage Hand Massage Hand Massage Hand Massage Hand

Tarief
  • 30 Min. € 31,00
  • 60 Min. € 58,00
  • 90 Min. € 85,00
Bodyland Men's BodyCare Rotterdam
Contact
06 816 738 37
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie
Willem Buytewechstraat 187 C (bg)
3024 XH, Rotterdam
Nieuwsbrief Ontvangen?
© Bodyland 2014 - . Alle rechten voorbehouden.
KvK nummer: 70485437 - BTW nummer: NL858338543B01
Bodyland is ook te vinden op www.massage-info.nl.