Ghekko Analytics

Skip to main content
De winkelwagen is leeg

Tatoeage Verwijderen

Het Verwijderen van Tatoeages met de Picoseconde Laser

Tatoeages zijn door de geschiedenis heen een uiting van individualiteit, kunst en cultuur geweest. Maar wat als iemand spijt krijgt van een tatoeage of als deze niet meer past bij hun levensstijl of professionele ambities? In Nederland, zoals elders ter wereld, is het verwijderen van tatoeages groeiende. Een van de meest geavanceerde en effectieve methoden voor tatoeageverwijdering die momenteel wordt toegepast, is het gebruik van de pico laser.

Wat is een Pico Laser?

De pico laser, ook bekend als de picoseconde laser, is een geavanceerde medische laser die ultrakorte pulsen van licht uitzendt. In vergelijking met oudere lasertechnologieën zoals de q-switched laser, zendt de pico laser pulsen uit die veel korter zijn, vaak in de picoseconde (een biljoenste van een seconde) range. Deze ultrakorte pulsen zijn krachtig genoeg om tatoeage-inkt in microdeeltjes te breken, maar ze richten zich niet op het omliggende huidweefsel, waardoor schade wordt geminimaliseerd.

Het Verwijderen van Tatoeages met de Picoseconde Laser bij Bodyland Rotterdam

Hoe Werkt de Pico Laser voor Tatoeageverwijdering?

Het verwijderen van een tatoeage met een pico laser is een proces dat bekend staat als fotothermolyse. Tijdens de behandeling wordt de laserenergie geabsorbeerd door de tatoeage-inkt. Dit resulteert in een snelle verhitting en fragmentatie van de inktdeeltjes in kleinere fragmenten. Het immuunsysteem van het lichaam kan deze kleine fragmenten dan gemakkelijker opruimen.

Hier is een overzicht van het proces:

 • Consultatie:

  Het begint allemaal met een persoonlijk consult. Tijdens dit consult zal de specialist de tatoeage beoordelen, de behandeling uitleggen en de verwachtingen van de klant bespreken.
 • Behandelingssessies:

  Tatoeageverwijdering met de pico laser vereist meerdere sessies, meestal verspreid over enkele maanden. De duur van het proces hangt af van verschillende factoren, waaronder de grootte, kleur en diepte van de tatoeage.
 • Beschermende brillen:

  Zowel de klant als de specialist dragen beschermende brillen om de ogen te beschermen tegen de laserstralen.
 • Laserbehandeling:

  Tijdens de behandeling plaatst de specialist de laser over de tatoeage. De laserpulsen worden afgevuurd en de inkt begint te fragmenteren.
 • Huidreactie:

  Na de behandeling kan de huid rood worden en licht gezwollen zijn. Dit is meestal van korte duur.
 • Herstel en meerdere sessies:

  De klant moet de instructies van de specialist voor nazorg opvolgen. Herhaling van de behandeling is nodig om de tatoeage geleidelijk te vervagen.

Voordelen van Pico Laser Tatoeageverwijdering

 • Sneller resultaat:

  De ultrakorte pulsen van de pico laser zorgen voor een snellere fragmentatie van inktdeeltjes, wat leidt tot snellere resultaten vergeleken met oudere lasertechnologieën.
 • Minder bijwerkingen:

  De precisie van de pico laser minimaliseert schade aan het omliggende weefsel, waardoor de kans op bijwerkingen zoals littekens kleiner is.
 • Geschikt voor verschillende inktkleuren:

  De pico laser is effectief bij het verwijderen van tatoeages met diverse kleuren, inclusief moeilijk te behandelen kleuren zoals groen en blauw.

Tarieven

 • 15 minuten
  +/- 10 x 10 cm (100cm2)
  € 75,00
 • 30 minuten
  +/- 25x 25 cm (625cm2)
  € 175,00
 • 45 minuten
  +/- 35 x 35 cm (1225cm2)
  € 250,00
 • 60 minuten
  +/- 50x 50cm (2500cm2)
  € 350,00
Deze prijzen zijn een indicatie, bij het persoonlijk consult zal je een tarief krijgen voor jouw tatoeage.
Alle "Laser behandelingen" vallen onder de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz).
Hier voor is Bodyland aangesloten bij Brancheorganisatie SoloPartners om jou en ons bij te staan als er een klacht is ontstaan waar wij samen niet uit zouden komen.
Bodyland Men's BodyCare Rotterdam
06 816 738 37
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie
Willem Buytewechstraat 187 C (bg)
3024 XH, Rotterdam
Nieuwsbrief Ontvangen?
© Bodyland 2014 - . Alle rechten voorbehouden.
KvK nummer: 70485437 - BTW nummer: NL858338543B01
Bodyland is ook te vinden op www.massage-info.nl.
Reserveer Nu