Ghekko Analytics

Skip to main content
De winkelwagen is leeg

Lomi Lomi Massage

Hawaïaanse sferen

De Lomi Lomi massage is een traditionele Hawaïaanse massagevorm die gericht is op het herstellen van de energiebalans in het lichaam. Het is een holistische benadering van massage waarbij de nadruk wordt gelegd op het harmoniseren van lichaam en geest.

De Lomi Lomi massage wordt uitgevoerd met behulp van lange, vloeiende bewegingen die lijken op golven die door het lichaam stromen. De masseur gebruikt hierbij zijn of haar handen, onderarmen en ellebogen om een diepe, ontspannende massage te geven. De bewegingen zijn vloeiend en omhullend, waardoor de ontvanger zich kan overgeven aan de massage en zich volledig kan ontspannen.

Lomi Lomi Massage bij Bodyland in Rotterdam

Een ander kenmerk van de Lomi Lomi massage is het gebruik van oliën en aromatherapie. Hierbij worden speciale Hawaïaanse oliën gebruikt die een kalmerende werking hebben op de geest en de huid verzorgen. De geuren van de oliën dragen bij aan het ontspannen van het lichaam en verminderen stress en spanning.

Een belangrijk onderdeel van de Lomi Lomi massage is de intentie waarmee de massage wordt uitgevoerd. De masseur werkt vanuit een plaats van respect en liefde voor de ontvanger en streeft ernaar om hen te helpen zich te verbinden met hun innerlijke zelf en innerlijke wijsheid.

De Lomi Lomi massage kan verschillende voordelen bieden, zoals vermindering van stress en spanning, verbetering van de bloedsomloop, verlichting van spierpijn en een gevoel van diepe ontspanning en welzijn. Het kan ook helpen bij het verminderen van angst en het verbeteren van de algehele stemming.

De Lomi Lomi massage is geschikt voor mensen van alle leeftijden en kan worden aangepast aan individuele behoeften en voorkeuren. Het is een unieke en ontspannende ervaring die bijdraagt aan een gevoel van innerlijke rust en balans.

Kracht van de massage

Mild Massage Hand Massage Hand Massage Hand Massage Hand Massage Hand

Tarief
  • 60 Min. € 58,00
  • 90 Min. € 85,00
Bodyland Men's BodyCare Rotterdam
06 816 738 37
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie
Willem Buytewechstraat 187 C (bg)
3024 XH, Rotterdam
Laatste Nieuws & Acties
© Bodyland 2014 - . Alle rechten voorbehouden.
KvK nummer: 70485437 - BTW nummer: NL858338543B01
Bodyland is ook te vinden op www.massage-info.nl.
Reserveer Nu