Klassieke Massage - De Basis massage

Klassieke Massage

De klassieke massage is de basis massage van alle massages. Vanuit hier ontwikkelde zich alle andere vormen van massage. Algemene ontspanning en verzorging van de spieren is de basis van een klassieke massage. Er zullen geen heftige handgrepen of fricties plaatsvinden.

Een klassieke (ontspannings-) massage is er om je spieren weer de souplesse te geven die het hoort te hebben. Hierdoor zal je lichaam optimaal reageren op de massage en zal jij je beter voelen op alle fronten. Bodyland is dan de oplossing.

Je kan je lichamelijk prima voelen maar vol zitten met stress, moeite om uw hoofd stil te krijgen. Dan is een klassieke massage de perfecte oplossing. Tijdens de massage zal jij je moeten laten gaan en zal je hoofd zo ver mogelijk leeg gemaakt worden. Een rustgevende aroma in de lucht, zachte muziek op de achtergrond zullen bijdragen aan de rust die in lichaam en hoofd zullen terug keren.

Uitvoering

 • Kracht:
  Basis Bodyland Massage Hand Bodyland Massage Hand Bodyland Massage Hand Bodyland Massage Hand Bodyland Massage Hand
 • Doel:
  Ontspanning voor de spieren
 • Voor wie:
  Iedereen die van een goede basis massage houd

Tarieven

 • 25 Minuten:
  € 29,00
 • 55 Minuten:
  € 50,00
 • 85 Minuten:
  € 75,00

Adres

Frits Vogelstraat 10
3333 BC, Zwijndrecht
Tel: 06 816 738 37
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief


© Lichaamsinstituut Bodyland. Alle rechten voorbehouden. Sitemap
Massage Therapie Rotterdam Hammam Massage Rotterdam Schoonheidssalon Rotterdam Hoofdpijn Migraine Massage Rotterdam Massagesalon Rotterdam Waxen voor mannen Rotterdam (Privé) Sauna bezoek en/of Massage in de Sauna Rotterdam Massage Therapie Dordrecht Hoofdpijn Migraine Massage Dordrecht Hammam Massage Dordrecht Schoonheidssalon Dordrecht Massagesalon Dordrecht Waxen voor mannen Dordrecht (Privé) Sauna bezoek en/of Massage in de Sauna Dordrecht Hammam massage Breda Schoonheidssalon Breda Massagesalon Breda Massage Therapie Breda Gezichtsbehandeling voor mannen Breda Waxen voor mannen Breda (Privé) Sauna bezoek en/of Massage in de Sauna Breda Gezichtsbehandeling voor Mannen Lichaamsbehandeling voor Mannen Schoonheidssalon voor Mannen