Thaise Massage - De andere manier van masseren

De Thaise massage is andere manier van masseren. Vanuit het Thaise oogpunt wordt het lichaam anders benaderd en dus ook behandeld.

Veel mensen denken dat een Thaise massage pijnlijk is of hoort te zijn. Maar dit is niet perse waar, er wordt hier namelijk gewerkt vanuit een ontspannen structuur bij gever en ontvanger.

Bij een Thaise massage wordt er gewerkt op de de tafel of op grond. Als je de lange versie kiest zal je als ontvanger op een mat liggen en wordt de massage door de kleding heen gegeven. Daarom is het van belang dat je makkelijke kleding aan hebt waar je vrij in kan bewegen en waar makkelijk doorheen gewerkt kan worden.

We werken via de Thaise methode van Pichet Boonthumme welke door Howdy Tio in Nederland wordt overgedragen.

Klachten in spieren worden via deze werkwijze beter uit het lichaam gemasseerd dan de reguliere westerse massages. Je moet het proberen om te geloven

Thaise Tafel Massage

Thaise Tafel Massage

Voor therapeutische massage

Kortere Thaise massage behandelingen om klachten te verminderen of te verwijderen.
Thaise Mat (Yoga) Massage

Thaise Mat (Yoga) Massage

Algemeen onderhoud van het lichaam

Volledige Thaise massage van het lichaam voor onderhoud en weldaad.

Adres

Frits Vogelstraat 10
3333 BC, Zwijndrecht
Tel: 06 816 738 37
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

© Lichaamsinstituut Bodyland. Alle rechten voorbehouden. Sitemap
Massage Therapie Rotterdam Hammam Massage Rotterdam Schoonheidssalon Rotterdam Hoofdpijn Migraine Massage Rotterdam Massagesalon Rotterdam Waxen voor mannen Rotterdam (Privé) Sauna bezoek en/of Massage in de Sauna Rotterdam Massage Therapie Dordrecht Hoofdpijn Migraine Massage Dordrecht Hammam Massage Dordrecht Schoonheidssalon Dordrecht Massagesalon Dordrecht Waxen voor mannen Dordrecht (Privé) Sauna bezoek en/of Massage in de Sauna Dordrecht Hammam massage Breda Schoonheidssalon Breda Massagesalon Breda Massage Therapie Breda Gezichtsbehandeling voor mannen Breda Waxen voor mannen Breda (Privé) Sauna bezoek en/of Massage in de Sauna Breda Gezichtsbehandeling voor Mannen Lichaamsbehandeling voor Mannen Schoonheidssalon voor Mannen