Wellness Massage - Een heerlijke combinatie

Wellness Massage

De wellness massage is een heerlijke combinatie van twee massages, dit geeft jouw alles wat nodig is om het complete wellness gevoel naar boven te halen.

De massage start als klassieke ontspanning en zal een oppeppend effect op je hebben.

Als je dan ontspennen bent en het afvoeren van afvalstoffen op gang is starten we met de hotstonemassage. De warmte van de stenen geven je nog eens extra ontspanning in de spieren. Ook zal door de hotstones het lymfestelsel gestimuleerd worden en help extra met het afvoeren van afvalstoffen.

Bij alle, maar vooral bij de wellnessmassage is het van groot belang dat je voor, maar zeker er na de massage voldoende water drinkt wat er voor zorgt dat uw lichaam zich schoon kan spoelen.

Uitvoering

 • Kracht:
  Redelijk Zacht Bodyland Massage Hand Bodyland Massage Hand Bodyland Massage Hand Bodyland Massage Hand Bodyland Massage Hand
 • Doel:
  Ontspanning voor de spieren
 • Voor wie:
  Iedereen die van een goede basis ontspanning houd

Tarieven

 • 25 Minuten:
  € 29,00
 • 55 Minuten:
  € 50,00
 • 85 Minuten:
  € 71,00

Adres

Frits Vogelstraat 10
3333 BC, Zwijndrecht
Tel: 06 816 738 37
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief


© Lichaamsinstituut Bodyland. Alle rechten voorbehouden. Sitemap
Massage Therapie Rotterdam Hammam Massage Rotterdam Schoonheidssalon Rotterdam Hoofdpijn Migraine Massage Rotterdam Massagesalon Rotterdam Waxen voor mannen Rotterdam (Privé) Sauna bezoek en/of Massage in de Sauna Rotterdam Massage Therapie Dordrecht Hoofdpijn Migraine Massage Dordrecht Hammam Massage Dordrecht Schoonheidssalon Dordrecht Massagesalon Dordrecht Waxen voor mannen Dordrecht (Privé) Sauna bezoek en/of Massage in de Sauna Dordrecht Hammam massage Breda Schoonheidssalon Breda Massagesalon Breda Massage Therapie Breda Gezichtsbehandeling voor mannen Breda Waxen voor mannen Breda (Privé) Sauna bezoek en/of Massage in de Sauna Breda Gezichtsbehandeling voor Mannen Lichaamsbehandeling voor Mannen Schoonheidssalon voor Mannen