De winkelwagen is leeg

Reserveren

© Bodyland. Alle rechten voorbehouden

Bodyland Zwijndrecht

Over ons

Wie is Bodyland en wat kunnen we voor jou betekenen.

Bodyland Zwijndrecht

Bodyland is opgericht en doorontwikkeld door twee mannen. Twee mannen met passie voor hun werk en hebben alles in de strijd gegooid om de juiste combinatie van behandelingen te ontwikkelen en zo voldoende diversiteit aan te kunnen bieden om iedereen te kunnen dienen.

Hun gedachte was een salon te ontwikkelen speciaal voor mannen door mannen en zo de drempel voor heren lager te maken om ook meer tijd aan hun uiterlijk te besteden, want ook mannen mogen en kunnen er goed uit zien.

Naast de man weet ook de vrouw onze salon te vinden en zijn blij met de behandelingen die toch op een andere manier gegeven worden dan in de gemiddelde schoonheidssalon. Om dit meer kracht te geven hebben we ons best gedaan om onze vrouwelijke schoonheidsspecialiste op de zelfde manier op te leiden en zo onze doelgroep verder te vergroten.

Bodyland Rotterdam

"Wij zijn een salon voor iedereen en ontvangen mensen uit elk hokje die De Samenleving voor ons ontwikkeld heeft. Gay, Homo, Lesbo, Transgender, Blank, Bruin, Geel, Zwart en Hetero. Iedereen voelt zich hier op haar of zijn plek."

 • Ontvangstruimte Bodyland Rotterdam

  Ontvangstruimte

 • Massagesalon Bodyland Rotterdam

  Massagesalon

 • Massagesalon Bodyland Rotterdam

  Massagesalon

 • Schoonheidssalon Bodyland Rotterdam

  Schoonheidssalon

 • Schoonheidssalon Bodyland Rotterdam

  Schoonheidssalon

 • Hammam Rotterdam

  Hammam Rotterdam

 • Hammam Rotterdam

  Hammam

 • Hammam Rotterdam

  Hammam


  Schoonheidsspecialist Maikel Bungert
  Mede Eigenaar / Schoonheidsspecialist

  Maikel Bungert

  Ik denk dat er te veel mensen nog steeds denken dat de verzorging van de huid en het lijf is besteed voor de vrouw. Maar niets is minder waar, ook de huid van de man heeft met de juiste verzorging een beter bestaan en het uiterlijk van de man wordt ook steeds belangrijker.

  Hiervoor ben ik mezelf hard gaan maken en heb de verdieping gezocht in de mannenhuid. En wie begrijpt de mannenhuid nu beter dan een man zelf. Van gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, waxen, tanden en de spieren. Dit alles speciaal gericht op de man. De basis opleiding is altijd gericht op de vrouw en de vrouwenhuid, dus ook vrouwen weten de weg naar mijn behandelstoel te vinden. Ze waarderen hierbij vooral de effectieve manier van werken zonder dit aan te kleden met handelingen die niet noodzakelijk zijn.


  Sportmasseur Danny van Dijk
  Mede Eigenaar / Sporttherapeut

  Danny van Dijk

  Mijn passie voor het werk wat ik nu doe haal ik vooral uit wat ik zelf heb mogen ervaren in het verleden met fysiotherapie en sportmassage. Hieruit bleek dat mijn probleem pas echt verholpen werd toen ik behandeld werd door een sportmasseur die echt luisterde naar wat mijn probleem was.

  Ik ben gestart met de opleiding tot sportmasseur en heb mezelf daarna steeds verder weten te verdiepen in het menselijk lichaam. Als er naar mijn mening een klacht zich in een spier bevindt zie ik een mogelijkheid om dit op te lossen.

  Naast al het technische werk weet ik ook dat het mentale gedeelte ook meewerkt aan het goed voelen van jezelf en heb dan ook de verdieping gezocht in het ontspannen van het hele lijf, ontspanningsmassages voor lichaam en geest om zo echt alles even tot rust te krijgen.


  Lichaamsinstituut Bodyland Zwijndrecht
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  06 816 738 37
  Adres Rotterdam
  Willem Buytewechstraat 187 C
  Begaande grond
  3024 XH, Rotterdam
  Nederland
  Route
  Locatie Rotterdam
  Adres Zwijndrecht
  Frits Vogelstraat 10
  3333 BC, Zwijndrecht
  Nederland
  Route
  Locatie Zwijndrecht
  © Bodyland. Alle rechten voorbehouden.