Eye Contour Lift - micro needling voor de ogen

  • Tarief

    € 22,00
Eye Contour Lift micro needling voor de ogen

Heb je last van vermoeide ogen of wil je dat je ogen er frisser en sprankelender uit zien dan wat ze doen?

Dan ik de behandeling Eye Contour Lift op jouw huid geschreven. Want met deze behandeling pakken we alleen de contouren rondom de ogen aan.

We zullen de Eye Contour Lift behandeling beginnen met de eerste oppervlakte reiniging om de huid schoon en klaar te maken voor de komende handelingen.

We gaan dan met behulp van micro needling de huid rond om de ogen activeren. Er worden dan ”micro wondjes” gemaakt die er voor zorgen dan de werkzame stoffen tijdens de behandeling nog beter en dieper in de huid worden opgenomen. Dit proces zorgt voor huidvernieuwing en de aanmaak van collageen en elastine. Dit zorgt er weer voor dat de huid er frisser uit zal zien en strakker zal herstellen.

Als de huid dan volledig verzorgd is kunnen we een masker aanbrengen die nu goed en diep in de huid kan doordringen. Dit masker wordt geheel op jouw huidtype uitgezocht en zal er voor zorgen dat de juiste werkzame stoffen hun werk optimaal uitvoeren en je gezicht weer laten stralen.

Om de huid extra te stimuleren brengen we onze ”Quick Lift” crème aan die de laatste oneffenheden zullen aanpakken en jij met sprankelende ogen vooruit kan.

De Behandeling

  • Reinigen
  • Micro Needling
  • Masker
  • Quicklift

Uitermate geschikt voor

  • Vermoeid uitziende blik/ogen.

Adres

Frits Vogelstraat 10
3333 BC, Zwijndrecht
Tel: 06 816 738 37
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief


© Lichaamsinstituut Bodyland. Alle rechten voorbehouden. Sitemap
Massage Therapie Rotterdam Hammam Massage Rotterdam Schoonheidssalon Rotterdam Hoofdpijn Migraine Massage Rotterdam Massagesalon Rotterdam Waxen voor mannen Rotterdam (Privé) Sauna bezoek en/of Massage in de Sauna Rotterdam Massage Therapie Dordrecht Hoofdpijn Migraine Massage Dordrecht Hammam Massage Dordrecht Schoonheidssalon Dordrecht Massagesalon Dordrecht Waxen voor mannen Dordrecht (Privé) Sauna bezoek en/of Massage in de Sauna Dordrecht Hammam massage Breda Schoonheidssalon Breda Massagesalon Breda Massage Therapie Breda Gezichtsbehandeling voor mannen Breda Waxen voor mannen Breda (Privé) Sauna bezoek en/of Massage in de Sauna Breda Gezichtsbehandeling voor Mannen Lichaamsbehandeling voor Mannen Schoonheidssalon voor Mannen