Wenkbrauwen of Wimpers Verven - Voor een mooie kleur

  • Tarief

    € 15,00
Wenkbrauwen of Wimpers Verven - Voor een mooie kleur

Door je wenkbrauwen en wimpers te laten verven laat je jouw ogen meer spreken.

Dit is ook de ideale oplossing voor mensen die niet van mascara houden of er niet zo goed mee kunnen omgaan. Na het kleuren is het niet nodig om je wenkbrauwen te tekenen of mascara te gebruiken.

Voor dat we starten met verven beschermen we eerst de huid om de wenkbrauw heen door het in te smeren met vaseline. Hierdoor hecht de verf allen op de haren en zal geen vlekken op de omliggende huid achter laten.

Nu kunnen we de verf aanbrengen op de wimpers en/of de wenkbrauwen. Afhankelijk van welke kleur er wordt aangebracht zal de verf tussen de 5 tot 15 minuten moeten inwerken voordat we de ogen weer gaan schoonmaken.

De kleur zal na het verven 4 tot 6 weken blijven zitten. Voor een mooie kleur zal je regelmatig je wenkbrauwen of wimpers moeten laten verven. Zo zal het aangebrachte effect aanwezig blijven.

De Behandeling

  • Wenkbrauwen of Wimpers Verven

Uitermate geschikt voor

  • Het meer laten spreken van de ogen en het gezicht

Adres

Frits Vogelstraat 10
3333 BC, Zwijndrecht
Tel: 06 816 738 37
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief


© Lichaamsinstituut Bodyland. Alle rechten voorbehouden. Sitemap
Massage Therapie Rotterdam Hammam Massage Rotterdam Schoonheidssalon Rotterdam Hoofdpijn Migraine Massage Rotterdam Massagesalon Rotterdam Waxen voor mannen Rotterdam (Privé) Sauna bezoek en/of Massage in de Sauna Rotterdam Massage Therapie Dordrecht Hoofdpijn Migraine Massage Dordrecht Hammam Massage Dordrecht Schoonheidssalon Dordrecht Massagesalon Dordrecht Waxen voor mannen Dordrecht (Privé) Sauna bezoek en/of Massage in de Sauna Dordrecht Hammam massage Breda Schoonheidssalon Breda Massagesalon Breda Massage Therapie Breda Gezichtsbehandeling voor mannen Breda Waxen voor mannen Breda (Privé) Sauna bezoek en/of Massage in de Sauna Breda Gezichtsbehandeling voor Mannen Lichaamsbehandeling voor Mannen Schoonheidssalon voor Mannen