De winkelwagen is leeg

Reserveren

© Bodyland. Alle rechten voorbehouden


Skin Cleansing

De standaard gezichtsbehandeling

Skin Cleansing Gezichtsbehandeling bij Bodyland in Rotterdam

De Skin Cleansing gezichtsbehandeling is een mooie gezichtsbehandeling om als standaard behandeling te gebruiken. Deze behandeling heeft een gemiddelde duur waarin we de standaard reiniging en verzorging geven die de huid nodig heeft om er goed uit te kunnen zien.

We zullen de Skin Cleansing behandeling beginnen met de eerste oppervlakte reiniging om de huid schoon en klaar te maken voor de behandeling.

Daarna volgt een diepte reiniging die dieper in de huid en poriën dringt om ook daar al het vuil te verwijderen. Nu is de huid volledig gereinigd en klaar voor de behandeling.

Elke gezichtsbehandeling begint altijd met een oppervlakte reiniging en een diepte reiniging. Als we dit niet doen heeft alles wat er na komt geen zin om uit te voeren.

Nu al het vuil verwijderd is blijven de onzuiverheden op het gezicht over. Deze onzuiverheden zitten op of in de huid en zullen dan ook handmatig verwijderd moeten worden. Bij sommige onzuiverheden zal dit wat gevoeliger zijn dan bij andere.

Nu dat de huid schoon is en ontdaan van onzuiverheden kunnen we een masker aanbrengen die nu goed en diep in de huid kan doordringen. Dit masker wordt geheel op jouw huidtype uitgezocht en zal er voor zorgen dat de juiste werkzame stoffen hun werk optimaal uitvoeren en je gezicht weer laten stralen.

We zullen deze behandeling afronden met een dagcrème die ook op jou huidtype is uitgezocht. Zo krijgt je huid de beste verzorging mee voor de rest van de dag en ga je zien en voelen wat een gezichtsbehandeling voor je kan doen.

De behandeling

  • Reinigen
  • Diepte reiniging
  • Onzuiverheden verwijderen
  • Masker
  • Dagcrème
Uitermate geschikt voor
  • Regelmatige verzorging van een matige huid
  • Vieze en onzuivere huid

Tarief
€ 45,00

Behandelaar Keuze


Support Somboon Legacy

Lichaamsinstituut Bodyland Zwijndrecht
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 816 738 37
Adres Rotterdam
Willem Buytewechstraat 187 C
Begaande grond
3024 XH, Rotterdam
Nederland
Route
Locatie Rotterdam
Adres Zwijndrecht
Frits Vogelstraat 10
3333 BC, Zwijndrecht
Nederland
Route
Locatie Zwijndrecht
© Bodyland. Alle rechten voorbehouden.