Cupping - De Oosterse geneeswijze

Cupping De Oosterse geneeswijze

Cupping een Oosterse geneeswijze wordt gebruikt om wat bekendstaat als stagnatie te verlichten. Het wordt gebruikt om verschillende soorten pijn te behandelen.

Cupping laten uitoefenen op je spieren zorgt er voor dat ze sneller herstellen, pijntjes wegneemt, ontstekingen geneest en de bloedsomloop een flinke boost geeft. Want naast dat het de spieren spoepel maakt zorgt het ook dan het bindweefsel en de huid geoptimaliseerd word.

Vooral bij spier- en gewrichtspijnen is het effect snel merkbaar. Door de diepe bindweefselmassage worden spieren en huid soepel gemaakt en verklevingen in het bindweefsel opgeheven. Je komt ruimer en strakker in je vel te zitten na een Cupping behandeling. Je zal jezelf mentaal en fysiek een stuk beter voelen.

Bij Bodyland voeren we meestal moving cupping uit, maar ook koud / dry cupping kan toegepast worden.

Uitvoering

 • Kracht:
  Krachtig, kan (zeer) pijnlijk zijn
 • Doel:
  Soepelere spieren, huid en bindweefsel
 • Voor wie:
  Iedereen met klachten en liefhebbers

Tarieven

 • 25 Minuten:
  € 29,00
 • 40 Minuten:
  € 40,00
 • 55 Minuten:
  € 50,00

Adres

Frits Vogelstraat 10
3333 BC, Zwijndrecht
Tel: 06 816 738 37
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief


© Lichaamsinstituut Bodyland. Alle rechten voorbehouden. Sitemap
Massage Therapie Rotterdam Hammam Massage Rotterdam Schoonheidssalon Rotterdam Hoofdpijn Migraine Massage Rotterdam Massagesalon Rotterdam Waxen voor mannen Rotterdam (Privé) Sauna bezoek en/of Massage in de Sauna Rotterdam Massage Therapie Dordrecht Hoofdpijn Migraine Massage Dordrecht Hammam Massage Dordrecht Schoonheidssalon Dordrecht Massagesalon Dordrecht Waxen voor mannen Dordrecht (Privé) Sauna bezoek en/of Massage in de Sauna Dordrecht Hammam massage Breda Schoonheidssalon Breda Massagesalon Breda Massage Therapie Breda Gezichtsbehandeling voor mannen Breda Waxen voor mannen Breda (Privé) Sauna bezoek en/of Massage in de Sauna Breda Gezichtsbehandeling voor Mannen Lichaamsbehandeling voor Mannen Schoonheidssalon voor Mannen