De winkelwagen is leeg

Reserveren

© Bodyland. Alle rechten voorbehouden


Sportmassage

Voor klachtbehandeling, blessures & sporters

Bodyland Sportmassage Rotterdam

Sporters

Als sporter wil je altijd in topconditie zijn, zeker als je aan het trainen bent naar een evenement toe. Laat je daarom ook ondersteunen door een sportmasseur of sporttherapeut zoals Danny van Bodyland Rotterdam. Hij voelt feilloos aan in welke conditie jouw spieren zijn en kan zo werken aan betere prestaties van het lijf.

Een goede sportmassage tijdens je sportieve leven zorgt er voor dat je minder last hebt van blessures en mochten ze dan toch ontstaan kan een sportmasseur deze behandelen waardoor je sneller zult herstellen.

Ook voor jou & mij

Niet alleen sporters leveren prestaties die klachten kunnen veroorzaken. Ook als je bouwvakker bent, op kantoor zit of iets er tussenin, het zijn allemaal bepaalde inspanningen die overbelasting op de spieren kan opleveren en waardoor ze pijnlijk worden.

Behandelkeuze

Vooraf en tijdens de sportmassage gebruikt Danny alle technieken die hij voorhanden heeft om jouw klacht op de juiste manier te behandelen. Zo kan er zeer klachtgericht gewerkt worden en hoeft niet het hele lijf onder handen genomen te worden. Je kan bij Bodyland Rotterdam daarom al een sportmassage boeken van 15 minuten. Voor mensen met hoofdpijn- of nek- & schouderklachten is dit uitermate geschikt.

De Uitvoering

  • Krachtig Bodyland Massage Hand Bodyland Massage Hand Bodyland Massage Hand Bodyland Massage Hand Bodyland Massage Hand
  • Optimalisatie, blessure- en klachtbehandeling
Uitermate geschikt voor
  • Sporters & Spierklachten

Tarief
15 min. € 16,00
25 min. € 32,00
40 min. € 45,00
55 min. € 60,00

Behandelaar Keuze


Andere technieken die tijdens een Sportmassage gebruikt (kunnen) worden.

Triggerpoints

Triggerpoints Therapie is ontwikkeld voor het oplossen van spierknopjes. Dit zijn kleine verkrampingen in spier die aanvoelen als pijnlijke verhardingen.

In de volksmond noemen we deze ook wel “spierknoopjes” en kunnen ontstaan bij overbelasting of een trauma (ongeluk of operatie). Weinig beweging, stress & slechte voeding kunnen ook een verkramping veroorzaken waardoor er een tekort aan zuurstof en doorbloeding ontstaat. Dit tekort zorgt voor een gevoelige plek. Door druk uit te oefenen op deze plek, geeft dit vaak een nare pijn met eventuele uitstraling naar andere lichaamsdelen.

Cupping

Cupping laten uitoefenen op je spieren zorgt er voor dat ze sneller herstellen, pijntjes wegneemt, ontstekingen geneest en de bloedsomloop een flinke boost geeft. Want naast dat het de spieren spoepel maakt zorgt het ook dan het bindweefsel en de huid geoptimaliseerd word.

Vooral bij spier- en gewrichtspijnen is het effect snel merkbaar. Door de diepe bindweefselmassage worden spieren en huid soepel gemaakt en verklevingen in het bindweefsel opgeheven. Je komt ruimer en strakker in je vel te zitten na een Cupping behandeling. Je zal jezelf mentaal en fysiek een stuk beter voelen.

Thaise Technieken

De Thaise massage is andere manier van masseren. Vanuit het Thaise oogpunt wordt het lichaam anders benaderd en dus ook behandeld.

Veel mensen denken dat een Thaise massage pijnlijk is of hoort te zijn. Maar dit is niet perse waar, er wordt hier namelijk gewerkt vanuit een ontspannen structuur bij gever en ontvanger.

De technieken die we gebruiken zijn volgens de methode van Pichet Boonthumme welke door Howdy Tio in Nederland wordt overgedragen.

Support Somboon Legacy

Lichaamsinstituut Bodyland Zwijndrecht
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 816 738 37
Adres Rotterdam
Willem Buytewechstraat 187 C
Begaande grond
3024 XH, Rotterdam
Nederland
Route
Locatie Rotterdam
Adres Zwijndrecht
Frits Vogelstraat 10
3333 BC, Zwijndrecht
Nederland
Route
Locatie Zwijndrecht
© Bodyland. Alle rechten voorbehouden.