Ghekko Analytics

Skip to main content
De winkelwagen is leeg

Sportmassage

Voor klachtbehandeling, blessures & pijnlijke spieren

De sportmassage is een massagevorm die NIET specifiek alleen gericht is op het verbeteren van de conditie van sporters en het voorkomen en behandelen van sportgerelateerde blessures, maar ook voor mensen in de bouw of op kantoor en alles er tussen in. Het is een stevige massage waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende technieken om spieren te ontspannen, de bloedcirculatie te verbeteren en de afvoer van afvalstoffen te stimuleren waardoor pijnklachten verminderen of verdwijnen.

De sportmassage kan zowel vóór als na het sporten worden uitgevoerd. Een pre-sportmassage is gericht op het stimuleren van de spieren en het vergroten van de flexibiliteit, waardoor de sporter beter voorbereid is op de fysieke belasting tijdens het sporten. Een post-sportmassage is gericht op het herstellen van de spieren en het verminderen van spierpijn en vermoeidheid.

Sportmassage bij Bodyland in Rotterdam

Tijdens de sportmassage worden verschillende technieken gebruikt, zoals kneed- en druktechnieken, fricties en stretchings. De masseur kan hierbij gebruik maken van zijn of haar handen, vingers, ellebogen om diepe druk uit te oefenen op de spieren. Dit kan soms pijnlijk zijn, maar het doel is om de spieren te stimuleren en afvalstoffen af te voeren.

De sportmassage kan verschillende voordelen bieden voor sporters, zoals vermindering van spierpijn en stijfheid, verbetering van de bloedcirculatie en het vergroten van de flexibiliteit en mobiliteit van de spieren. Ook kan de sportmassage helpen bij het voorkomen van blessures en het versnellen van het herstelproces na een blessure.

De sportmassage is geschikt voor zowel professionele als recreatieve sporters maar ook op voor de gewone mens met pijnlijke klachten in de spieren. De sportmassage kan worden aangepast aan individuele behoeften en voorkeuren. Het is belangrijk om voorafgaand aan de massage eventuele blessures of gezondheidsproblemen te bespreken met de sportmasseur, zodat deze hier rekening mee kan houden tijdens de behandeling.

Kracht van de massage

Krachtig Massage Hand Massage Hand Massage Hand Massage Hand Massage Hand

Tarief
  • 15 Min. € 18,00
  • 30 Min. € 35,00
  • 45 Min. € 50,00
  • 60 Min. € 65,00
  • 90 Min. € 95,00
Bodyland Men's BodyCare Rotterdam
06 816 738 37
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie
Willem Buytewechstraat 187 C (bg)
3024 XH, Rotterdam
Laatste Nieuws & Acties
© Bodyland 2014 - . Alle rechten voorbehouden.
KvK nummer: 70485437 - BTW nummer: NL858338543B01
Bodyland is ook te vinden op www.massage-info.nl.
Reserveer Nu