Skip to main content
De winkelwagen is leeg

Sportzorg Massage

De krachtige massage voor iedereen bij Bodyland

De sportzorgmassage is een specifieke vorm van sportmassage gericht op het voorkomen en behandelen van sportgerelateerde blessures en het bevorderen van het herstelproces na een blessure. Het is een intensieve massage die wordt uitgevoerd door een speciaal opgeleide sportzorgmasseur.

De sportzorgmassage is gericht op het verminderen van spierspanning en het verbeteren van de bloedcirculatie en de flexibiliteit van spieren en gewrichten. Dit gebeurt door middel van verschillende massagetechnieken, zoals drukpunten, fricties, petrissages en stretchings. Ook kan er gebruik worden gemaakt van speciale massagetechnieken gericht op bindweefsel.

Sportzorg Massage bij Bodyland in Rotterdam

De sportzorgmassage wordt meestal preventief ingezet. Een preventieve sportzorgmassage is gericht op het voorkomen van blessures en het optimaliseren van de fysieke conditie van de sporter.

De sportzorgmassage kan verschillende voordelen bieden voor sporters, zoals het voorkomen van blessures, het verbeteren van de fysieke prestaties, het bevorderen van het herstelproces na een blessure en het verminderen van spierpijn en stijfheid. Ook kan de sportzorgmassage bijdragen aan het verminderen van stress en het verbeteren van het algehele welzijn van de sporter.

De sportzorgmassage is geschikt voor zowel professionele als recreatieve sporters en kan worden aangepast aan individuele behoeften en voorkeuren. Het is belangrijk om voorafgaand aan de massage eventuele blessures of gezondheidsproblemen te bespreken met de sportzorgmasseur, zodat deze hier rekening mee kan houden tijdens de behandeling.

Kracht van de massage

Stevig Massage Hand Massage Hand Massage Hand Massage Hand Massage Hand

Tarief
  • 30 Min. € 35,00
  • 45 Min. € 50,00
  • 60 Min. € 65,00
Bodyland Men's BodyCare Rotterdam
Contact
06 816 738 37
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie
Willem Buytewechstraat 187 C (bg)
3024 XH, Rotterdam
Nieuwsbrief Ontvangen?
© Bodyland 2014 - . Alle rechten voorbehouden.
KvK nummer: 70485437 - BTW nummer: NL858338543B01
Bodyland is ook te vinden op www.massage-info.nl.