Ghekko Analytics

Skip to main content
De winkelwagen is leeg

Tibetaanse Massage

Kum Nye Stijl Massage

Kum Nye betekend letterlijk Massage (Kum) & Subtiel Lichaam (Nye). Deze Tibetaanse massage is een medium tot stevig maar subtiele therapeutische massage en zorgt voor een ontspannen gevoel in spieren, gewrichten en het hoofd.

De Tibetaanse Kum Nye massage is een unieke vorm van massage die afkomstig is uit de Tibetaanse boeddhistische traditie. Het is een zachte en meditatieve massage die zich richt op het in balans brengen van de energiestroom in het lichaam en het bevorderen van lichamelijke en geestelijke ontspanning.

Tibetaanse Massage bij Bodyland in Rotterdam

De masseur maakt gebruik van verschillende massagetechnieken, zoals drukken, wrijven, kneden en strijken. Hierbij wordt er vooral gebruik gemaakt van de handen, vingers en soms ellebogen.

De massage begint met het toepassen van druk op specifieke punten op het lichaam, om de energiestroom te stimuleren en eventuele blokkades op te heffen. Vervolgens worden er verschillende massagetechnieken toegepast om de spieren en het weefsel te ontspannen en de doorbloeding te verbeteren. Bij Kum Nye ligt de nadruk op het bewust voelen van het lichaam en de ademhaling, waardoor er een diepere ontspanning kan ontstaan.

De Tibetaanse Kum Nye massage richt zich niet alleen op de fysieke voordelen, zoals het verminderen van spierspanning en het verbeteren van de doorbloeding, maar ook op de geestelijke ontspanning en het in balans brengen van de energiestroom in het lichaam. Hierdoor kan de massage helpen bij het verminderen van stress, angst en depressie.

De Kum Nye massage kan worden aangepast aan individuele behoeften en voorkeuren. Het is geschikt voor mensen van alle leeftijden en condities, maar het is belangrijk om voorafgaand aan de massage eventuele gezondheidsproblemen te bespreken met de masseur.

Kracht van de massage

Medium Massage Hand Massage Hand Massage Hand Massage Hand Massage Hand

Tarief
  • 90 Min. € 85,00
Bodyland Men's BodyCare Rotterdam
06 816 738 37
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie
Willem Buytewechstraat 187 C (bg)
3024 XH, Rotterdam
Laatste Nieuws & Acties
© Bodyland 2014 - . Alle rechten voorbehouden.
KvK nummer: 70485437 - BTW nummer: NL858338543B01
Bodyland is ook te vinden op www.massage-info.nl.
Reserveer Nu