Ghekko Analytics

Skip to main content
De winkelwagen is leeg

Vital Renew

De exellente gezichtsbehandeling voor huidverzorging en huidverbetering.

De Vital Renew gezichtsbehandeling is een excellente behandeling om voor het gezicht te gebruiken. Deze behandeling duurt bijna negentig minuten waarin we de huid uitmuntend gaan behandelen en de verzorging geven die deze nodig heeft om er goed uit te zien.

We zullen de Vital Renew behandeling beginnen met de eerste oppervlakte reiniging om de huid schoon en klaar te maken voor de behandeling.

Daarna volgt een diepte reiniging die dieper in de huid en poriën dringt om ook daar al het vuil te verwijderen. Nu is de huid volledig gereinigd en klaar voor de behandeling.

Gezichtsbehandeling Vital Renew bij Bodyland Rotterdam

Elke gezichtsbehandeling begint altijd met een oppervlakte reiniging en een diepte reiniging. Als we dit niet doen heeft alles wat er na komt geen zin om uit te voeren.

Nu al het vuil verwijderd is blijven de onzuiverheden op het gezicht over. Deze onzuiverheden zitten op of in de huid en zullen dan ook handmatig verwijderd moeten worden. Bij sommige onzuiverheden zal dit wat gevoeliger zijn dan bij andere.

Op verzoek zullen we nu de wenkbrauwen weer in model brengen door de overbeharing te epileren of te waxen. Want de wenkbrauwen maken de uitdrukking op het gezicht.

Vervolgens gaan we kijken of er nog een specifieke behandeling nodig is om de huid ver te kunnen optimaliseren.

De huid volledig verzorgd is kunnen we een masker aanbrengen die nu goed en diep in de huid kan doordringen. Dit masker wordt geheel op jouw huidtype uitgezocht en zal er voor zorgen dat de juiste werkzame stoffen hun werk optimaal uitvoeren en je gezicht weer laten stralen.

Met microdermabrasie gaan we nu verder met huidvernieuwing door het uitvoeren van een diepte peeling wat de dode toplaag van de huid zal verwijderen. Hierdoor zal de huid en jonger en frisser uit gaan zien.

Om vat rust te brengen in de huid na deze diepte peeling brengen we een vliesmasker aan.

We zullen deze behandeling afronden met een dagcrème die ook op jou huidtype is uitgezocht. Zo krijgt je huid de beste verzorging mee voor de rest van de dag en ga je zien en voelen wat een gezichtsbehandeling voor je kan doen.

Behandeling

 1. Reinigen
 2. Dieptereiniging
 3. Onzuiverheden verwijderen
 4. Epileren / Waxen
 5. Masker
 6. Microdermabrasie
 7. Vliesmasker
 8. Dagcrème
Tarief
 • € 85,00
  90 minuten
Bodyland Men's BodyCare Rotterdam
06 816 738 37
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie
Willem Buytewechstraat 187 C (bg)
3024 XH, Rotterdam
Nieuwsbrief Ontvangen?
© Bodyland 2014 - . Alle rechten voorbehouden.
KvK nummer: 70485437 - BTW nummer: NL858338543B01
Bodyland is ook te vinden op www.massage-info.nl.
Reserveer Nu