Ghekko Analytics

Skip to main content
De winkelwagen is leeg

Waxen

Lichaam Waxen voor de man in Rotterdam

Het waxen van het mannelijk lichaam is een ontharingsmethode die steeds populairder wordt bij mannen die streven naar een gladdere en haarvrije huid. Deze behandeling richt zich op het verwijderen van ongewenst lichaamshaar op verschillende delen van het mannelijk lichaam, waaronder de borst, rug, armen, benen, oksels en de boyzilian.

De procedure voor het waxen van het mannelijk lichaam is vergelijkbaar met die voor vrouwen. Het begint doorgaans met het reinigen van het te behandelen gebied om vuil, oliën en huidproducten te verwijderen. Vervolgens wordt de wax, meestal een specifieke formule voor mannelijke haartypes, verwarmd en aangebracht op de huid in de richting van de haargroei. Harde wax of waxstrips kunnen worden gebruikt, afhankelijk van het gebied en de voorkeur van de persoon.

Lichaam waxen bij Bodyland Rotterdam

Zodra de wax is aangebracht, wordt er een stoffen of papieren strip stevig op de wax gedrukt en vervolgens snel tegen de richting van de haargroei verwijderd. Dit trekt de haren, samen met de wax, van de huid, waardoor een gladde en haarvrije uitstraling ontstaat. Na het waxen kan een kalmerende lotion of olie worden aangebracht om de huid te verzachten en eventuele irritatie te verminderen.

Het waxen van het mannelijk lichaam kan enigszins ongemakkelijk zijn, vooral de eerste keer, omdat het haar vanaf de wortel wordt verwijderd. De mate van ongemak varieert echter afhankelijk van de persoon en het te behandelen gebied. Regelmatig waxen kan de haargroei vertragen en de haren dunner maken, waardoor de procedure over de tijd minder pijnlijk wordt.

Mannen kiezen vaak voor het waxen vanwege de langdurige resultaten en het feit dat het haar zachter en dunner terugkomt in vergelijking met scheren.

Wat moet je weten

 • Voor de behandeling

  Als je wilt waxen moeten de haren een bepaalde lengte hebben om er voor te zorgen dat de wax deze goed kan pakken. Bij te korte haren pakt de wax niet goed en blijven ze op het lijf, bij te lange haren wordt de behandeling wat gevoeliger.

  Optimaal is het als de haar minimaal 3 en maximaal 5 milimeter is.

 • Op de dag van de behandeling

  Op de dag van de behandeling is het verstandig om geen deodorant te gebruiken op de plekken die je wilt laten waxen. Ook het gebruik van bodylotion wordt afgeraden omdat de wax niet goed kan hechten op de huid.

 • Na de behandeling

  Om te voorkomen dat er irritaties ontstaan zoals ingegroeide haren is het aan te raden om de huid goed te scrubben om deze mooi open te houden en haartjes de ruimte te geven.

 • Tussen de behandelingen door

  Om het effect van het waxen te behouden is het verstandig om de huid NIET te scheren tussen de behandelingen door. Zo ontwikkel je weer stoppels en haal je het effect van het waxen weg.

Tarieven
 • Per onderdeel
  € 16,00
  Neus, Oren, Oksels, Bovenlip, Kin, Wenkbrauwen, Billen
 • Per onderdeel
  € 30,00
  Gezicht, Buik/Borst, Rug, Onder Benen, Armen
 • Per onderdeel
  € 45,00
  Benen, Boyzilian
Bodyland Men's BodyCare Rotterdam
06 816 738 37
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie
Willem Buytewechstraat 187 C (bg)
3024 XH, Rotterdam
Nieuwsbrief Ontvangen?
© Bodyland 2014 - . Alle rechten voorbehouden.
KvK nummer: 70485437 - BTW nummer: NL858338543B01
Bodyland is ook te vinden op www.massage-info.nl.
Reserveer Nu