Ghekko Analytics

Skip to main content
De winkelwagen is leeg

Wellness Massage

Een heerlijke combinatie

De Wellness- of Hotstone Massage is een populaire vorm van massage die gericht is op ontspanning en het verminderen van stress en spanning in het lichaam. Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van verwarmde stenen die tijdens het masseren worden toegevoegd om ook mee te masseren. De warmte van de stenen helpt bij het ontspannen van de spieren en zorgt voor een diepere ontspanning.

De masseur begint de massage door het lichaam zachtjes te masseren met behulp van olie. Hierbij worden verschillende massagetechnieken gebruikt, zoals strijken, kneden en wrijven, om de spieren te ontspannen en de doorbloeding te verbeteren.

Wellness Massage bij Bodyland in Rotterdam

Daarna gebruikt de masseur de stenen om mee te masseren. Hierbij worden de stenen langs de spieren en over de huid gerold om de spanning in de spieren te verminderen. Door de warmte van de stenen kunnen de spieren dieper ontspannen, wat leidt tot een verbeterde doorbloeding en een betere afvoer van afvalstoffen.

De hotstone massage kan worden aangepast aan de individuele behoeften en voorkeuren van de ontvanger. Zo kan de druk van de massage worden aangepast en kan er meer of minder gebruik worden gemaakt van de stenen. Sommige masseurs gebruiken ook geurige oliën om de massage nog meer ontspannend te maken.

De hotstone massage is geschikt voor mensen van alle leeftijden en condities, maar het is belangrijk om voorafgaand aan de massage eventuele gezondheidsproblemen te bespreken met de masseur. Bijvoorbeeld, als iemand last heeft van een huidaandoening of een hoge bloeddruk heeft, kan de hotstone massage mogelijk niet geschikt zijn.

Kracht van de massage

Mild Massage Hand Massage Hand Massage Hand Massage Hand Massage Hand

Tarief
  • 60 Min. € 58,00
Bodyland Men's BodyCare Rotterdam
06 816 738 37
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie
Willem Buytewechstraat 187 C (bg)
3024 XH, Rotterdam
Nieuwsbrief Ontvangen?
© Bodyland 2014 - . Alle rechten voorbehouden.
KvK nummer: 70485437 - BTW nummer: NL858338543B01
Bodyland is ook te vinden op www.massage-info.nl.
Reserveer Nu