De winkelwagen is leeg

Reserveren

© Bodyland. Alle rechten voorbehouden


Voor wie is Halotherapie?

100% natuurlijke therapie wat voor niemand kwaad kan.

Halotherapie is voor iedereen.

omdat Halotherapie een natuurlijke therapie is kan iedereen plaats nemen in onze zoutkamer. Want de uitdrukking Baat het niet, dan schaadt het niet’ is hier zeker van toepassing. Deze uitdrukking betekent: ‘het helpt misschien niet, maar het kan in elk geval ook geen kwaad’.

Heb je klachten aan/in de luchtwegen?

Dan is het zeker de moeite waard om het te proberen. Er zijn namelijk veel problemen in de luchtwegen waarbij halotherapie een positieve uitwerking op heeft. Omdat halotherapie ontstekingen remt en bacteriën en virussen neutraliseert kan het klachten met grote maten doen terugdringen en soms wel voor langere tijd doen verhelpen, dit is afhankelijk van welke klachten je hebt en de ernst van de klacht.

Heb je klachten aan/op de huid?

Bij klachten op de huid kan Halotherapie ook een zeer positieve werking hebben. Klachten die ontstaan bij Acne, Eczeem of Psoriasis kunnen bij het gebruik van een zoutkamer met grote maten teruggedrongen worden. Jeuk en roodheid zijn de grootste klachten waarbij je een voordeel kan halen en als deze klachten verdwijnen kan jij de huid makkelijker met rust laten waardoor deze beter instaat is om te genezen of rustig te blijven.

Geen specifieke klachten?

Ook als je geen klachten hebt kan je gebruik maken van onze zoutkamer. Het is ook goed om je luchtwegen en de huid te voorzien van onderhoud. Met schonere luchtwegen heb je minder snel kans om last te krijgen van een virus of een griep omdat je weerstand hoger is met optimaal functionerende luchtwegen. Ook klachten die ontsaan bij hooikoorts zullen minder heftig zijn of geheel weg blijven.

Voor sporters is het ook een goede therapie om te volgen want na een aantal sessies in de zoutkamer zal de opname van zuurstof verhogen en kunnen prestaties toenemen waardoor je meer uit je lichaam kan halen.

Enkele voordelen bij het bezoeken van een zoutkamer

  • Extra lucht
  • Extra energie
  • Is 100% natuurzuiver
  • Lost verkoudheid op
  • Oren gaan weer open
  • Mogelijk minder medicijn gebruik

Lees meer en uitgebreide informatie op onze website van De Zoutgrot !

Support Somboon Legacy

Lichaamsinstituut Bodyland Zwijndrecht
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 816 738 37
Adres Rotterdam
Willem Buytewechstraat 187 C
Begaande grond
3024 XH, Rotterdam
Nederland
Route
Locatie Rotterdam
Adres Zwijndrecht
Frits Vogelstraat 10
3333 BC, Zwijndrecht
Nederland
Route
Locatie Zwijndrecht
© Bodyland. Alle rechten voorbehouden.