Ghekko Analytics

Skip to main content
De winkelwagen is leeg

Schoonheidssalon

Bodyland is Dé schoonheidssalon voor mannen en heren in Rotterdam.

Je komt bij Bodyland in de schoonheidssalon om je huid en lichaam te laten verzorgen.
Dit kan zijn voor algemene verzorging of voor huidvernieuwing of verbetering bij Acne of andere onregelmatigheden.

Bodyland is Dé schoonheidssalon voor mannen en heren in Rotterdam waar je terecht komt bij Maikel Bungert. Met de juiste kwalificaties zorgt hij er voor dat jij een goede behandeling krijgt voor jouw huid. Met de beste apparatuur, de juiste kennis en een vleugje gezelligheid wordt je behandeling al snel een zeer prettige ervaring.

Onze salon is gespecialiseerd in de verzorging van de man en de mannenhuid, deze behandelingen worden dan ook uitgevoerd door onze mannelijke schoonheidsspecialist Maikel. Naast deze gezichtsbehandelingen kan je bij Maikel ook terecht voor behandelingen die gericht zijn op huidvernieuwing en huidverbetering zoals een Acne Care behandeling of een Micro Peeling met Microdermabrasie technologie.

Bodyland Schoonheidssalon Rotterdam - Bodyland is Dé Beautysalon voor mannen in Rotterdam - Schoonheidssalon Bodyland Rotterdam - Mannelijke schoonheidsspecialist Maikel Bungert - Gezichtsbehandeling voor mannen in Rotterdam - Schoonheidsspecialist voor mannen Rotterdam - Gezichtsverzorging voor mannen Rotterdam - Huidverbetering voor mannen in Rotterdam - Huidvernieuwing voor mannen in Rotterdam - Gespecialiseerd op de mannenhuid in Rotterdam
Bodyland Men's BodyCare Rotterdam
06 816 738 37
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie
Willem Buytewechstraat 187 C (bg)
3024 XH, Rotterdam
Laatste Nieuws & Acties
© Bodyland 2014 - . Alle rechten voorbehouden.
KvK nummer: 70485437 - BTW nummer: NL858338543B01
Bodyland is ook te vinden op www.massage-info.nl.
Reserveer Nu