Tanden Bleken

Een witter en stralende lach spreekt meer aan. De reden voor jou om eens na te denken over je tanden en of je die zou willen bleken.

Ben je er niet zeker van, neem dan eens contact op met ons en we helpen je graag verder met meer informatie over het bleken van je tanden.

Bij ons kan je al terecht voor één behandeling waar in 3 sessies zijn verwerkt en je direct met een mooi resultaat de deur uit zult lopen.

Bij ons is de behandeling 1 op 1 met je specialist en niet zo als bij de grote ketens waar je één van de vele bent. Persoonlijke aanpak en begeleiding staat bij ons voorop.

We werken met een bleekmiddel dat peroxidevrij is waardoor je geen last zal krijgen van gevoelige tanden en het is nog veiliger ook. Daarnaast is het bleken van tanden met peroxidevrij bleekmiddel ook nog eens goedkoper.

Tanden bleken bij Bodyland

Adres

Frits Vogelstraat 10
3333 BC, Zwijndrecht
Tel: 06 816 738 37
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief


© Lichaamsinstituut Bodyland. Alle rechten voorbehouden. Sitemap
Massage Therapie Rotterdam Hammam Massage Rotterdam Schoonheidssalon Rotterdam Hoofdpijn Migraine Massage Rotterdam Massagesalon Rotterdam Waxen voor mannen Rotterdam (Privé) Sauna bezoek en/of Massage in de Sauna Rotterdam Massage Therapie Dordrecht Hoofdpijn Migraine Massage Dordrecht Hammam Massage Dordrecht Schoonheidssalon Dordrecht Massagesalon Dordrecht Waxen voor mannen Dordrecht (Privé) Sauna bezoek en/of Massage in de Sauna Dordrecht Hammam massage Breda Schoonheidssalon Breda Massagesalon Breda Massage Therapie Breda Gezichtsbehandeling voor mannen Breda Waxen voor mannen Breda (Privé) Sauna bezoek en/of Massage in de Sauna Breda Gezichtsbehandeling voor Mannen Lichaamsbehandeling voor Mannen Schoonheidssalon voor Mannen