Skip to main content
De winkelwagen is leeg

Ontharen

Onthaar Elektrisch, met een Laser of met Wax bij Bodyland Rotterdam.

Mannen, maak je lichaam vrij van (over)beharing en laat het ontharen met behulp van onze Diode Laser of kies voor ontharen via Waxen of Elektronisch Ontharen bij Bodyland in Rotterdam.

Alle vormen van ontharen hebben hun eigen voor- en nadelen. Om de beste keuze te maken lees je alle informatie op deze pagina goed maar ook de informatie op de betreffende pagina van waar jij de (over)beharing graag weg zou willen.

Laser Ontharen

Als je met een laser gaat ontharen ben je iets meer geld kwijt, maar ben je de haren ook voor een langere tijd kwijt, waardoor het op termijn goedkoper kan zijn. Deze behandeling is minder gevoelig dan waxen en je huid zal langer glad zijn en haar-vrij blijven.

Ontharen met Waxen

Je lichaam laten waxen is op het moment goedkoper dan wanneer je het laat ontharen via een laser. Waxen kan wat gevoelig zijn, maar is iets waar je aan gaat wennen. Je huid wordt mooi glad en dit zal zo'n vier tot zes weken aan houden waarna je het weer moet herhalen.

Elektrisch Ontharen

Wil je strakke lijnen van je beharing in je gezicht, kies dan voor Elektrisch Ontharen. De precisie methode om voor een langere tijd verzekerd te zijn van mooie lijnen in het gezicht

Ontharen in Rotterdam voor mannen - Laser ontharen voor mannen - Waxen voor mannen in Rotterdam- Wax ontharen voor mannen in Rotterdam- Boyzilian wax voor mannen in Rotterdam - Borst laser ontharen Rotterdam - Billen ontharen voor mannen Rotterdam - Schaamstreek waxen voor mannen Rotterdam - Schaamstreek laser ontharen bij Bodyland Rotterdam - Rug laser ontharen in Rotterdam voor Mannen - Rug waxen bij Bodyland Rotterdam - Oksels waxen bij Bodyland Rotterdam - Wenkbrauwen laser ontharen voor mannen bij Bodyland Rotterdam
Bodyland Men's BodyCare Rotterdam
Contact
06 816 738 37
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie
Willem Buytewechstraat 187 C (bg)
3024 XH, Rotterdam
Nieuwsbrief Ontvangen?
© Bodyland 2014 - . Alle rechten voorbehouden.
KvK nummer: 70485437 - BTW nummer: NL858338543B01
Bodyland is ook te vinden op www.massage-info.nl.