WhatsApp

Bel
Ontharen voor mannen bij Bodyland in Rotterdam

Ontharen

Ontharen met een Laser of met Wax voor mannen bij Bodyland Rotterdam.

Mannen, maak je lichaam vrij van (over)beharing en laat het ontharen met behulp van onze Diode Laser of kies voor ontharen via Waxen bij Bodyland in Rotterdam.

Enkele Voorbeelden

Bij Bodyland kan je terecht voor twee verschillende soorten van ontharen.

Laser ontharen met een Diode laser
Ontharen doormiddel van Waxen

Beide vormen van ontharen hebben hun eigen voor- en nadelen. Om de beste keuze te maken lees je alle informatie op deze pagina goed maar ook de informatie op de betreffende pagina van waar jij de (over)beharing graag weg zou willen.

Laser Ontharen

Als je met een laser gaat ontharen ben je iets meer geld kwijt, maar ben je de haren ook voor een langere tijd kwijt, waardoor het op termijn goedkoper kan zijn. Deze behandeling is minder gevoelig dan waxen en je huid zal langer glad zijn en haar-vrij blijven.

Ontharen met Waxen

Je lichaam laten waxen is op het moment goedkoper dan wanneer je het laat ontharen via een laser. Waxen kan wat gevoelig zijn, maar is iets waar je aan gaat wennen. Je huid wordt mooi glad en dit zal zo'n vier tot zes weken aan houden waarna je het weer moet herhalen.

"Bij Bodyland kom je langs voor Fullbody ontharen tot het bijwerken van de wenkbrauwen. Wij waxen of laseren elk haartje weg, op welke plek het ook zit."

Mogelijkheden van Ontharen

Laser ontharen voor mannen bij Bodyland Rotterdam
Fullbody maar ook Onderdelen
Ontharen van het lichaam met een Diode Laser.
Ontharen met waxen voor mannen bij Bodyland Rotterdam
Fullbody maar ook Onderdelen
Ontharen van het lichaam met wax.
Tags
Ontharen in Rotterdam voor mannen - Laser ontharen voor mannen - Waxen voor mannen in Rotterdam- Wax ontharen voor mannen in Rotterdam- Boyzilian wax voor mannen in Rotterdam - Borst laser ontharen Rotterdam - Billen ontharen voor mannen Rotterdam - Schaamstreek waxen voor mannen Rotterdam - Schaamstreek laser ontharen bij Bodyland Rotterdam - Rug laser ontharen in Rotterdam voor Mannen - Rug waxen bij Bodyland Rotterdam - Oksels waxen bij Bodyland Rotterdam - Wenkbrauwen laser ontharen voor mannen bij Bodyland Rotterdam
Nieuwsbrief Ontvangen?
Veilig Betalen
Veilig Betalen

Bodyland Men's BodyCare Rotterdam
Locatie
Willem Buytewechstraat 187 C (bg)
3024 XH, Rotterdam
Download onze App
Download in de App Store
Haal het op Google Play

Wij Accepteren
© Bodyland . Alle rechten voorbehouden.
KvK nummer: 70485437 - BTW nummer: NL858338543B01